Fearless___King Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu hatanın neden kaynaklandıgını bilen var mı acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 belki turkcesini bilmiyorsundur ben soyliyim hileci 'hede' bankayi acmak icin 3. grup program kullaniyor yaziyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 3. grup program dediğide injection vs... oluyor.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayfun2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 biraz daha acıklayabilirmisin? evdeki sphere serverımda da görüyorum. İsin kötüsü özel bir prog. falan da kurmus degilim. Bir gun oynadıgım serverdan 3rd party tools kullanmaktan banlanıcam diye tırsmaya basladım.. [Bu mesaj tayfun2004 tarafından 11 Haziran 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya gereksiz aptal bi mesaj çıkar durur o .bank komutu kullanınca falan. yok yani öle bişi. salla gitsin[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Fearless___King, 11 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki: 'hede' burda yazan senin ismin mi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Amma abartmissiniz yahu, bir kisi bir bankere "bank" demek harici bir kendisinin/baskasinin bankasini acarsa, (.bank,.xbank,.bankself vs) konsolda o yazar, telasa gerek yok.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kim telaş yapıyor ki ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: tayfun2004, 11 Haziran 2004 23:05 tarihinde demiş ki: biraz daha acıklayabilirmisin? evdeki sphere serverımda da görüyorum. İsin kötüsü özel bir prog. falan da kurmus degilim. Bir gun oynadıgım serverdan 3rd party tools kullanmaktan banlanıcam diye tırsmaya basladım.. said: tayfun2004, 11 Haziran 2004 23:05 tarihinde demiş ki: 3. grup program dediğide injection vs... oluyor.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Delinquent, 11 Haziran 2004 23:23 tarihinde demiş ki: Amma abartmissiniz yahu[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bir gm in bir playerın bankasını acınca loglarda cıkıyor sanırım.[signature][hline]Turkoyun,Avatar Admin Lethe Owner Pottius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayfun2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya benim anlamadıgım 3rd party tools kullanmaktan neden banlanıyoruz. Birde ne yapıyoruzda bu cıkıyor. Evde deniyorum bank ile ilgili olasılıkları bazen cıkıyor bazen cıkmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: tayfun2004, 11 Haziran 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Bir gun oynadıgım serverdan 3rd party tools kullanmaktan banlanıcam diye tırsmaya basladım.. Bundan bahsettim telas derken.. Gerci neyi irdeliyorsan sen?[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Eğer sphere konsolundan accountuna plevel 7 vermişte oyun içinde kendini plevel 7 yapmassan sphere üzerinde admin oyunda player olarak gözüküyordu sanırım oyundada kendini admin falan yap düzelir[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar