draedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sivas son macta cok cok kotuydu, adamlarin kaleye bir tane sutu var sanirim, o da fenerin golden sonra akillarina geldi diger yari sahanin varligi. adamlar 9 kisi defans yapiyor, hepsi nerdeyse cezaalanina girecek, ama halen bos birsuru fenerli kaliyor icerde. gs ve fb halen adam akilli bir takimla oynamadilar, bu yuzden birsey diyemiyorum, ama insh 2 takimda uzun sure 3 puanla gidip, barcelona-rmadrid puan kapismasina doner. o arada 2 takimda avrupa da devam ederse, bu sene cok tatli olur, ama fener bu turda sion a elenirse de cok seviniriz o ayri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 heh azmo son cumle her seyimiz icin gecerli. 1- once karsi tarafa camur at olmaz de.. begenmedim de 2- sonunda tutarsa tamamdir zaten ben demistim olayi 3- tutmadi karsi taraf tam tersi oldu hemen bahaneleri saymaya basla. futbol icin belli para sike hakem vs de vs. gene hak veren diger 17 takim yandasi olacak zaten gene haklisin. bu yuzden basmayalim tuslara bence cunku manasiz anlamsiz sacma sapan yerlere gidiyor muhabbetler. eskiden anneanneler babaanneler yaparmis bunu.. kocasinin bir olay icin fikri aklina yatarsa haklisin kocacim dermis, aklina yatmazsa kocacim genede sen bilirsin ama bence su sekilde dermis. kocasinin dedigi tutarsa ben sana hak vermistim , kocasinin dedigi tutmaz ise e ben zaten sana demistim derlermis. buda ayni muhabbetin benzeri. e yani koca olmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 üüüüf abi üf hiç bir takımın kadrosu MÜKEMMEL değil lakin bu yıl fenerin kadrosuna kötü diyebilecek adam maldır,önce kendi takımının ilk 11 ile karşılaştırsın. semihe şanslı,alex'e kötü diyen adam zaten futbol değil tataklarını konuşsun iddalara göre 2 alexlik adamlar,5 alexlik adamlar geldi alexin koşanı uçanı yüzeni geldi hepsi götüne baka baka gitti bu ülkeden adam hala atıyor attırıyor , yüzsüzlüğün son raddesi çıkıp konşuyorsunuz. cidden ciddiye alınmak istiyorsanız adam olun edit: hakem hatası olmayan maç bulun bana,cidden diyorum fener bugün hakem hataları olmasa sivası yenemezdi diyebilecek kimse yok. hakem hatasıda her halükarda olur şimdiden başarısızlığın nedenini hakemlere atmaya başlamayın,ağlamaya başlamadan önce 2 dakka soluklanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 The_Delucian said: super olmus yorumlar tebrik ettim, Turkiye ve Ispanya gol krallarını engin futbol gorusuyle degerlendirmis, orta sahada tek ayakta kalan emre denmis, brezilya milli takımında alınan ve 3. golu bu yoruma kapak mahiyetinde olan santos da atlanmıs, belki Tr ye gelen gelmis gecmis en iyi 3-5 topcudan bir olan alex e duz! denmis vsvs ... ha evet fener defansı kotu fener iyi takımlarlada oynamadı henuz ama 2 mactada gol yemedi ligde, yiyebilirdi ama yemedi, santos un 3. gol cidden jeneriklik falan olmus cok hos, ben bu hafta galatasarayı da begendim, keita falan dikine bayaa giden oyuncular, ha denizlide direnememis ama olsun Gs de iyiymis, bence kopma olmaz sanmam 4 buyukler alırlar giderler, ha kazım ın gol ofside da onceki sayfada birinin dedigi gibi kolay degil adamlar 2-3 metreyi yarım saniyenin altında katediyo, yan hakemin pozisyonuna bakarsanız (oyle bir baskasının dedigi gibi orta sahada nefesi yetmiyor falan degil) dogru yerde, gozden kacmıs yada yan haken tam suzememis, UEFA da derki ofsite dan emin degilseniz calmayın, emin degil calmamıs, ha direkt aziz para hakem denmis, gol oncesi deivid in itilmesine calınmayan penaltıyı gormemisler sanırım? o pozisyonu tartısırım diyeninde alnını karıslarım, gitsin futbol ogrensin sonra yazsın burda ... keyifli bir sezon olacak gibi gorunuyor ... Delucian, Öncelikle hemen söyleyim santosun attığı gol seyir zevki açısından son derece keyifli, gerçekten seyrederken insan " işte futbol böyle olmalı " diyor. Ama bana göre santos bu güzellikte golleri sürekli atabilecek bir adam değil, kaldı ki o da benim beğenmediğim ayhan gibi çok yavaş ve çoğunlukla ya yana ya da geriye oynuyor topu Hakem ofsaytı nasıl görsün demişsin, ben sana hemen söyliyim, eğer o anda maçın 35-40. dk sı olsaydı veya fener 1-0, 2-0 felan önde olsaydı emin ol saniyesinde çekerdi o bayrağı, en basit örneğini vereyim sana, Galatasaray 4-1 öndeyken aydının bir pozisyonunda ofsayt olmamasına rağmen tereddütsüz çekti hakem bayrağı, çünkü o şöyle düşünüyor, " eğer ben bu bayrağı kaldırmazsam ve gol olur ise başıma iş alırım, takımda önde nasılsa, kaldır gitsin... " Ayrıca deivdin poziyonuna çalınabilirde çalınmayabilirde, kimse birşey diyemez, yorum farkıdır, hakem yorumudur Amma ve lakin göstermediği sarı kartlar ligin gidişatını ve ileride yaşanacakları ve o andaki maç psikolojisini çok etkiler. Ben boşuna demiyorum aziz amca için rakip önemli değil, muhim olan işi bilen hakem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fener aleyhine ise kararlar,azizin işi fenerin leyhine hakem hataları yorum farkı kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DoGMeaT said: fener aleyhine ise kararlar,azizin işi fenerin leyhine hakem hataları yorum farkı kk yok tam tersi, fener lehine ise kararlar aziz işi, fener aleyhine ise zaten fener yönetimi derhal maçtan sonra medya bilgilendirme toplantısı yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harry ben tam anlamiyorum, sen bize fener topiginde, fenerbahcelilere, fenerin kotu bir takim oldugunumu kabul ettirmeye calisiyorsun ? hayir yol yakinken de bize , bizde seni hosnut etmek icin kabul edelim :) sonra davamiza bakariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hayır siz fenerlilere aziz amcanızı sözünde durmak için elinden geleni yapacağını söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bu takimlarin amcalari soz vermeden once de bunlari veya yapacaklari seyleri yapmiyorlarmiydi ? ha eger yapmamislarsa baskanlik denen seyi tam gerceklestirmemisler demektir. takim sahada baskanlari arkada savasir.. bunun tersi mumkun degil zaten. azize polata ozgu degil yani. sen hic baska takim yararina calisan baskan gordunmu ? bazilari bunu su ustunden digerleri altindan yapar. bazilari eee kaka kotu bu olarak gorulur bazilari iyi baskandi vs seklinde karsilanir ama hepsi bir sekilde ayni amaca hizmet ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 aziz cirkef, adnan polat sutten cikmis ak kasik. oyle mi? gs de fenerin islerine izin vericek kadar kucuk bi klupse tutmayin zaten o takimi ya birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harrkewell git arkadaşım bu topicten ya. herkes kendi çöplüğünde arkadaşım, burası bizim. ne demek istediğini anladık tamam ve önemsemiyoruz. bizim topicimizde gelip bizim takımımızı bize kötülüyorsun amaç nedir yahu? evet aziz mafya her haltı yiyor, her şey planlanmış. kkthxbb. sinir oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tamam anlaşalım, siz alıp takımınızı başka lige gidin, bende sizin topiclerinize gelmiyim, deal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 seni bizden uzak tutacaksa deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ama bak sonra çağırırsanız da gelmem ha, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bizim satin aldigimiz lig hakkinda niye konusuyosun ki zaten? biz aldik kocum bu ligi siz sampiyon olamazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harryekwell futboldan anlamıyorsun, anlamadıgın gibi gelip burda kendini rezil ediyorsun. bilmiyorsan oku biraz, ögrenirsin belki. yok takımınızı alın gidin filan, kimsin sen derler adama. bu arada hem fake sin, hem kimin fake i oldugunu biliyorum, ama eglendiriyorsun insanları o yuzden dokunmuyorum. bence boyle devam edersen cok duramazsın gidersin yorungeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Zegna, futbol böyle okumakla bilinen, öğrenilen birşey olsaydı, emin ol dünyada binlerce fakültede futbol bölümleri açılırdı ve milyarlarca öğrenci talebi alırlardı şimdi bu " sen futbol bilmiyorsun, sen futboldan anlamıyorsun, öğrende gel gibi " boş edebiyatları bırakalım varsa bir kelamınız zikredin, yoksa sükut edin ben kimseyi yazılarımı okumaya zorlamıyorum, kimseyi yazdıklarıma cevap vermeye zorlamıyorum, herkes nasıl ne düşündüğünü yazıyorsa bende aynısını yapıyorum, kimseye de birşey beğendirmek zorunda değilim P.S. : fake olduğumu idda ediyorsun, buyur sana er meydanı, ispat et fake olduğumu, bütün patiye birer sezonluk loca alıcam, istedikleri klüpten, ha ispat edemezsen çıkıp benden özür dileyeceksin, herkesin önünde, yeter mi yüreğin buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bence de haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 iyide neden adam hakli... okuyanlarin bayginligi, cevaplari istememelerinin hicmi onemi yok.. oh ne ala, yaz dur, varmi boyle yagma. istemiyorsak yazmamali varsa fikri vermistir ilk postunda yeter. herkes (en azindan FB liler) ne yorumunu nede fikrini merak ediyor. forum oyle herkesin at kosturdugu hur free bir ortam degilki.. modere edilen yonetilen bir ortam. yazanin oldugu kadar okuyaninda haklari var ve esit. su konuda bir kisi cikipda bravo demiyor adama devamli elestri ve bikkinlik :) tas cikmiyor baksana hala atildigi yerden .. konu sapiyor gidiyor. not : ayrica soyle bir sey var, harrynin kendi takiminin konusunda 6 burada 20 postu var.. amac belli. geyik, sikma, satasma vs... bumudur yani fikir beyan etme ? ikiside ayni futbol maci hakkinda yorum vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o zaman şunu da koyalım gözlerden kaçmasın düşmanlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 lol macta bunu gordum ya dedim bu nedir ve hala anlamis degilim ne yaptigini, yakin cekim agir hali varsa super olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 güzel hareketmi bu şimdi arkasından pas verse bari doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Kanuni said: lol macta bunu gordum ya dedim bu nedir ve hala anlamis degilim ne yaptigini, yakin cekim agir hali varsa super olacak. soldan atıp sağından geçicekti olmamış sağ atıp sağından geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar