harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Azmodai said: sus artik adam, sus. sevilmiyorsun buralarda, kendi topigine git adam.... edit: editledim, degistirdim, atismak zevkli de tartisma cikmasin. sonra sende gelirsin ama benim topiclerime, görürsün sen... edit : keşke ben gördükten sonra editleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 VAAY, ÇELINC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harrykewell said: Azmodai said: sus artik adam, sus. sevilmiyorsun buralarda, kendi topigine git adam.... edit: editledim, degistirdim, atismak zevkli de tartisma cikmasin. sonra sende gelirsin ama benim topiclerime, görürsün sen... edit : keşke ben gördükten sonra editleseydin ya yok agir bisi yazmadim da, simdi yanlis anlayip aggresiflik olarak algilayabilirdin, gereksiz tatsizlik olurdu. bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Azmodai said: harrykewell said: Azmodai said: sus artik adam, sus. sevilmiyorsun buralarda, kendi topigine git adam.... edit: editledim, degistirdim, atismak zevkli de tartisma cikmasin. sonra sende gelirsin ama benim topiclerime, görürsün sen... edit : keşke ben gördükten sonra editleseydin ya yok agir bisi yazmadim da, simdi yanlis anlayip aggresiflik olarak algilayabilirdin, gereksiz tatsizlik olurdu. bosver :) yok algılamam merak etme, ama sadece benimle ilgili ise öm at neyse sonuç olarak bir daha tekrar ediyorum, fenerden bu sene bir cacık olmayacağını aziz amcada çok iyi biliyor, bu bağlamda sivas maçındaki gibi hakem hatalarını ( hata mı acaba ? ) çok göreceğiz diyorum sezon boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 katilmiyorum gorusune. BAYAGI IYIYIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 para oldukça iyisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fener de iyi, galatasaray da bu sene. ha, galatasaray ÇOK İYİ o ayrı =( gelip bu topicde neden bunu belirtiyorum, bilmiyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Llama said: para oldukça iyisiniz.. dogrudur, o konuda da bayagi iyiyiz. sanirim sen besiktasliydiniz. siz ise COK kotusunuz. onu napacaz? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 peki o zaman azmo ben sana neden iyi olmadığınızı düşündüğümü anlatayım ; Kaleci : Volkan çok iyi bir kaleci, ama devamlılığı yok, yarın ne yapacağı belli değil, nasıl bir saçmalık sonrası takımı 10 kişi bırakacağı veya yakacağı belli değil Savunma : Bilica ve Önder çok komik olmuş, özellikle Bilicayı Beşiktaş süper kupa maçında seyrettikten sonra bu adam çok kırmızı görür dedim ( kaldı ki o maçta hakem hak ettiği halde atmamıştı Bilicayı ) , 1 maç sonra macaristanda gitti atıldı. Şimdi bu adamın yanına Lugano gelecek birde, iyice fiyasko, Roberto Carlos mutsuz, gitmek istiyor, sıkılmış artık bu işlerden, bugün bile gazetelerde açkılamaları var sayfa sayfa, ama yönetim hayır diyor, adam çok mutlu diyor, yalanlıyor... Fener savunmasında tek beğendiğim adam Gökhan gönül, bana göre çok başarılı işler yapıyor, koşuyor , kovalıyor, mücadele ediyor, iyi kaçıyor, iyi ortalıyor, vs vs vs, fazla yani fenere :) Orta saha : bir tek emre belezoğlunu olumlu buluyorum bu sene, oda hırs yapmış, ama bu zaman zaman ters tepecektir. Onun dışındaki adamlar ( Alexte dahil olmak üzre ) çok ağar ve düz adamlar, yana geriye topu oynayan adamlar, creative değiller, vs. vs. vs. Forvet : semih ve güza, ikisi de birbirinden komik bana göre :) semih şanslı bir adam, bir şekilde top önünde kalıyor ve atıyor, güze tam facia, her kaçırdığından sonra ağlıyor sonuç ; bütün bunlara bakınca ortaya bir balon çıkıyor, ya sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şunu yazarken hiç üşenmedin mi yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gozlemlerin yanlis bence. Bayagi iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Azmodai said: Llama said: para oldukça iyisiniz.. dogrudur, o konuda da bayagi iyiyiz. sanirim sen besiktasliydiniz. siz ise COK kotusunuz. onu napacaz? sdf. oha turkcenin icine etmisim. neyse. ozur dilerim llamacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 biz sonradan açılıyoruz yaa sorun yok sesiz sedasiz geliriz biz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Azmodai said: gozlemlerin yanlis bence. Bayagi iyiyiz. peki, ikimizde buralARDAyız, zaman gösterecek herşeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 evet bence de. Cevabimizi sahda vermeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 İki kötü takımın karşılaşması hakemin yardımlarıyla ev sahibine verildi. :P Yalnız manyak Rambo sahaya atladı. Bildiğin akıl hastası zaten adam, allahtan kötü birşey olmadı. Dikkat etmek gerek. :p Bir de Dos Santos ne kadar iyise Christian o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gnome rogue sahalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harrykewell said: peki o zaman azmo ben sana neden iyi olmadığınızı düşündüğümü anlatayım ; Kaleci : Volkan çok iyi bir kaleci, ama devamlılığı yok, yarın ne yapacağı belli değil, nasıl bir saçmalık sonrası takımı 10 kişi bırakacağı veya yakacağı belli değil Savunma : Bilica ve Önder çok komik olmuş, özellikle Bilicayı Beşiktaş süper kupa maçında seyrettikten sonra bu adam çok kırmızı görür dedim ( kaldı ki o maçta hakem hak ettiği halde atmamıştı Bilicayı ) , 1 maç sonra macaristanda gitti atıldı. Şimdi bu adamın yanına Lugano gelecek birde, iyice fiyasko, Roberto Carlos mutsuz, gitmek istiyor, sıkılmış artık bu işlerden, bugün bile gazetelerde açkılamaları var sayfa sayfa, ama yönetim hayır diyor, adam çok mutlu diyor, yalanlıyor... Fener savunmasında tek beğendiğim adam Gökhan gönül, bana göre çok başarılı işler yapıyor, koşuyor , kovalıyor, mücadele ediyor, iyi kaçıyor, iyi ortalıyor, vs vs vs, fazla yani fenere :) Orta saha : bir tek emre belezoğlunu olumlu buluyorum bu sene, oda hırs yapmış, ama bu zaman zaman ters tepecektir. Onun dışındaki adamlar ( Alexte dahil olmak üzre ) çok ağar ve düz adamlar, yana geriye topu oynayan adamlar, creative değiller, vs. vs. vs. Forvet : semih ve güza, ikisi de birbirinden komik bana göre :) semih şanslı bir adam, bir şekilde top önünde kalıyor ve atıyor, güze tam facia, her kaçırdığından sonra ağlıyor sonuç ; bütün bunlara bakınca ortaya bir balon çıkıyor, ya sence ? kendi takımınıda bi analiz etsene.. gülelim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 muhtelif Galatasaray topiclerinde görüşlerim var, ama gülmeden önce bir aynaya bak önce, bacakların açık vucut yere paralel olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ahah semih şanslı adam ondan çok gol atıyor geyiği bitti sanıyordum bitmemiş hala yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 otorite olmak ne kodar kolay ulkemde ve forumlarinda,, once guzel bir isim-nick aliyorsun sonrada yaziyorsun. ayni kafada insanlardan 2-3 u hak veriyor oldu bitti. yorumcu ve diger spor takimlarini elestirebilen biri oldun ciktin.. forumda yazik ediyor bazilari kendine o kotu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi şuraya 2 satır yazı yazmayı neden bu kadar büyütüyorsunuz, yani ne olur öyle dese böyle dese, geçin bunları eğer siz söylenenlerden daha iyisini biliyorsanız buyrun basın tuşlara, korkmayın kırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abicim kendine gore yorumlamissin, ve oldukca yanli ve yanlis yorumlamissin. ama senin kisisel gorusun oldugu icin, herhangi bir otorite olmadigin icin cok muhim degil. Senin buraya sayfa sayfa yazmanim hic bir onemi yok, takimlar sahada kapisir, iyi olan kazanir, yil sonunda da kupayi kaldirir. O zaman konusursunuz veya biz konusuruz. Bole bos bos atip tutmak gibi seylere luzum yok. At bir laf ortaya, eger tutarsa oh kahin oldun, tutmazsa da federasyon veya hakemler engel oldu (mesela). Birakin allahiniseverseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben lafımı ortaya gorum, beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır gaçar.... sene uzun , hararete gerek yok, böyle giderse sene sonunu zor getirirsiniz :) işin geyiği bir yana, bilmem farkında mısınız ama ben hep yaşanmış olayları kendime göre yorumlayarak geleceği yazıyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harrykewell said: peki o zaman azmo ben sana neden iyi olmadığınızı düşündüğümü anlatayım ; Kaleci : Volkan çok iyi bir kaleci, ama devamlılığı yok, yarın ne yapacağı belli değil, nasıl bir saçmalık sonrası takımı 10 kişi bırakacağı veya yakacağı belli değil Savunma : Bilica ve Önder çok komik olmuş, özellikle Bilicayı Beşiktaş süper kupa maçında seyrettikten sonra bu adam çok kırmızı görür dedim ( kaldı ki o maçta hakem hak ettiği halde atmamıştı Bilicayı ) , 1 maç sonra macaristanda gitti atıldı. Şimdi bu adamın yanına Lugano gelecek birde, iyice fiyasko, Roberto Carlos mutsuz, gitmek istiyor, sıkılmış artık bu işlerden, bugün bile gazetelerde açkılamaları var sayfa sayfa, ama yönetim hayır diyor, adam çok mutlu diyor, yalanlıyor... Fener savunmasında tek beğendiğim adam Gökhan gönül, bana göre çok başarılı işler yapıyor, koşuyor , kovalıyor, mücadele ediyor, iyi kaçıyor, iyi ortalıyor, vs vs vs, fazla yani fenere :) Orta saha : bir tek emre belezoğlunu olumlu buluyorum bu sene, oda hırs yapmış, ama bu zaman zaman ters tepecektir. Onun dışındaki adamlar ( Alexte dahil olmak üzre ) çok ağar ve düz adamlar, yana geriye topu oynayan adamlar, creative değiller, vs. vs. vs. Forvet : semih ve güza, ikisi de birbirinden komik bana göre :) semih şanslı bir adam, bir şekilde top önünde kalıyor ve atıyor, güze tam facia, her kaçırdığından sonra ağlıyor sonuç ; bütün bunlara bakınca ortaya bir balon çıkıyor, ya sence ? super olmus yorumlar tebrik ettim, Turkiye ve Ispanya gol krallarını engin futbol gorusuyle degerlendirmis, orta sahada tek ayakta kalan emre denmis, brezilya milli takımında alınan ve 3. golu bu yoruma kapak mahiyetinde olan santos da atlanmıs, belki Tr ye gelen gelmis gecmis en iyi 3-5 topcudan bir olan alex e duz! denmis vsvs ... ha evet fener defansı kotu fener iyi takımlarlada oynamadı henuz ama 2 mactada gol yemedi ligde, yiyebilirdi ama yemedi, santos un 3. gol cidden jeneriklik falan olmus cok hos, ben bu hafta galatasarayı da begendim, keita falan dikine bayaa giden oyuncular, ha denizlide direnememis ama olsun Gs de iyiymis, bence kopma olmaz sanmam 4 buyukler alırlar giderler, ha kazım ın gol ofside da onceki sayfada birinin dedigi gibi kolay degil adamlar 2-3 metreyi yarım saniyenin altında katediyo, yan hakemin pozisyonuna bakarsanız (oyle bir baskasının dedigi gibi orta sahada nefesi yetmiyor falan degil) dogru yerde, gozden kacmıs yada yan haken tam suzememis, UEFA da derki ofsite dan emin degilseniz calmayın, emin degil calmamıs, ha direkt aziz para hakem denmis, gol oncesi deivid in itilmesine calınmayan penaltıyı gormemisler sanırım? o pozisyonu tartısırım diyeninde alnını karıslarım, gitsin futbol ogrensin sonra yazsın burda ... keyifli bir sezon olacak gibi gorunuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar