Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Might and Magic Browser based game O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HAYIR YA PEDER ZICKLER Mİ AHAHAHAHA

abi paralı mı olacak acaba, ühühü lan o zaman, closed beta diyor bir de.

direk o verdiğim linkten üye olamadım paso hata verdi, ubisoftun kendi sitesinden register oldum ondan sonra o linke girdim 2 şey seçtim üye olabildim falan.

arzuladım lan oyunu.
Mesaj tarihi:
basit anlamda hero kapıştırma gibi bir şey vardı kendi sitesinde. ama çok basitti o.

ki bu da tam olarak desktop versiyonu gibi görünmüyor. öyle yapılabilecek alt yapı varken, öyle olmasını beklerdim ben.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

basit anlamda hero kapıştırma gibi bir şey vardı kendi sitesinde. ama çok basitti o.

ki bu da tam olarak desktop versiyonu gibi görünmüyor. öyle yapılabilecek alt yapı varken, öyle olmasını beklerdim ben.

ehehe bizim 4 yıl önceki proje değil miydi lan bu? =) yapıyoduk hani ne oldu olm?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

kayıt olamadım bir türlü ne bicim bi sistemi var ubisoft'a kayıt oldum sonra heroes a kayıt'ımı tamamlıyorum anasayfaya dönüyor hiçbirşey yazmıyor mail'e baktım oda gelmemis

bana da gelmedi, closed beta ya, sıra gelirse bize o zaman mail gelir gibime geliyor, ben hemen akayım, önlerden yer kapayım demiştim olmadı. beklemedeyiz.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

ehehe bizim 4 yıl önceki proje değil miydi lan bu? =) yapıyoduk hani ne oldu olm?

olm aklıma aynı şey geldi de "ehehe mehehe biz düşündük ama yapmadık!" gibi o çirkin yurdumuz insanı yaklaşımını göstermek istememiştim =P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
onceden ubi.com uyeligim ile hemen kayit oldum. uye olduktan sonra beta testine daha acilmamis olmadigi ve ilk beta testerlardan biri olabilirsiniz gibi mesaji gordukten sonra yikildim ama olsun beklemekte fayda var..
Mesaj tarihi:
© 2008 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Heroes, Might and Magic, Heroes of Might and Magic, Ubisoft, Ubi.com and the Ubisoft logo
are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries

bir senedir donmuş site :?
Mesaj tarihi:
2007'de duyurulmustu sanirim ve orjinal homm key istiyordu beta icin. guncelleme yok uzun zamandir. open betada benzer bir ortam yasamak isterseniz almeha deneyebilirsiniz. orjinali "castle of hero" uzak dogu, avrupa versiyonu "heroes of gaia", turkiye versiyonu ise almeha... ama o guzelim dunya turk insani tarafindan kirletiliyor...
Mesaj tarihi:
Desin uyarlasın bişiler, uydursun falan :)

Serbest beta, serbest deneme sürümü desin, açık deneme versiyonu desin

açık beta bile open betadan iyidir, oynayanların yaşının 9 dan başladığını düşünürsek.
Mesaj tarihi:
Erlik Han Açık Beta Testleri Tamamlandı
yazmışlar diğer oyunlarında :)

Çevirmen farklı demek.

Düşününce serbest/açık deneme versiyonu/sürümü baya iyiymiş not edelim^^
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...