DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Lol Pufi!! :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o zaman benim de saecca olmam lazım değil mi devvo!!! şaka bir yana harbiden enako'nun yazdıklarını da göz ardı etmek imkansız yani. star wars evreninde nerde buff olayı var nerde abi ben mi hatırlamıyorum. varsa söyleyin ki bilelim buff yerine düzgün bir pack ile skilleri biraz attırıp adam gibi damage olayını koysalar şu melee olayına da çeki düzen verseler süper olucak o zaman harbi kim star warsdan sıkılır ki zor missionlar sıkarak kaçan adamlar han solo yu hatırlayın yaa nasıl dalıp kaçıyordu bir kaç tane stormtrooperdan ki evrenin en iyi blastercisi idi o da!!! yani şimdi bakıyorum herhangi biri dalıyor 10 tane trooperi olduruyor bufflu olunca yok artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Buff kalkmasa bile makul bir seviyeye indirilecek ve armorun yüzdeleri düşürülecek zaten gcw revampta,söyledi adamlar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 komple kalkmali. oyunu uzatip eglenceden cok zahmet haline sokacak seyler olmamali.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi makul seviye diyorsunuz aslında ama ben olsam hem npclerin gücünü düşürürüm hem mobların hem de buffları hepten kaldırırım. kesinlikle gerçekçilikten tamamen uzak bir durum oluşturuyor çünkü. bunların hepsi basit bir kısır döngü gerçeği düşünün abi bir mereki oyunda bir kişinin sololaması mümkün mü veya ewoklar kaç tane stormtrooper öldürdüler yani iyi savaşçılar ancak bir bufflı sıradan savaşçı bütün grubu öldürüyor nasıl olur ki yani bu kadar mantıksızlık buff olmasın bütün herşeyin gücü de makul seviyelere çekilsin ki bir örnek de kimoglia yani 300 000 ham olur mu yapmayın valla. armor olayının da tamamen kalkması lazım. eskiler hatırlar en iyi armor stormtrooper armordı ki bence öyle de olmalı bu imperialları sevdiğim için değil ama gerçeği böyle olduğu için lütfen düşünün bana hak vereceksiniz. yani tabii bir noktada bir güzellik oldu o da pvp de az ham gitmesi ama yine de armor hepten kalkarsa veya en yüksek 30-40 resist olursa süper olur emin olun. (tabii bu arada moblarin ve npclerin de resistleri düşmeli) bir de jedi olayı var ki komedi resmen.... bir jedi 100 bh ye bedel olmalı. kimse alınmasın kızmasın ve lütfen bana sw 2 ye bak falan demesin o da filmin saçmalığı luke skywalker 6 da hepsini anında düdüklemedi mi öte yandan. yani obi-wan berbat bir jedi demektir bu. :) jedilar en güçlü ve en özel savaşçılardır ki savaşçıda değildir aslında barışın savunucusudur. ne biçim bir olaydır ki jedilar kaçak kaçak dantooine'de diplerde avlanıyor kaçıyor. yaa jedi kaçar mı millet onları görünce kaçıyor acaba bir halt mı ettim diye. bence konsept yanlış.[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bencede filmden epey kopukluk var oyunda Bi çok şeyi yeniden ayarlamaları lazım benim gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Eğer birçok oyuncu şikayet ediyorsa, elbette kaldırılır yakında. SOE nin (ve dolayısıyla Lucas'ın) müşteri kaybetmek (para kaybetmek) istediğini hiç sanmıyorum. Sırf insanları memnun edicez diye tüm orjinalliği bozdular görüldüğü gibi. hele jedi-bh konusu tam bir rezalet. neyse, ben gelene kadar düzelir umarım birşeyler :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 coldwind güzel ama soe bugüne kadar insanları memnun etmek için hiç bir şey yapmadı sadece saçmaladı. insanlar bu oyunu tamamen kişisel olarak oynamak istiyor. yani solo takılalım grind yapalım jedi olalım mantığı hakim tamamen öyle olunca da olmuyor keyif vermiyor. soe ye kaldıysanız patladınız kısaca[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sgecca bh-jedi konusunda sadece filmlere bakma lütfen pek cok kitapta bu durumun nasil olmasi gerektigi konusunda güzel seyler yaziyor... Ayrica soe den bir sey istesenizde yapmasinin imkani olmadigina karar verdim bh forumlarinda bir sürü oyuncu petition petition diye bagirdi fakat bh e dogru düzgün hicbir sey yapmadilar hatta pek cok güzel food cikararak bh nin isini bitirdiler.Soe bilerek kendi kuyusunu kazdi su an tek umudu se...Bence onuda batiracak(Dünyadaki ne kadar gerizekali dev team varsa soe ye toplanmis) yani bu gidisle swg nin ömrü pek uzun gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Çoğu insan Jedi olmak istiyordu ve bunun için gereken şartlar sağlandı, o yüzden SOE nin memnun edici (!) bir iş yaptığını söyleyebiliriz. Oyun ilk çıktığında jedi çok az olacak siz filmlerde arkada gördüğünüz insanlar olacaksınız hede hodo dendi. sonra insanlar "biz jedi olup kendimizi diğer insanlardan üstün göstermek için para ödüyoruz" diye düşününce (herkes değil) bh taraftarları ya da commandolar falan farklı şeyler söylediler vs.vs. Böylelikle dengesizlikler çıktı. Normalde hepimiz biliyoruz ki aksilik olmadığı sürece jedi lar birçok class tan daha üstün. expansion ile biraz daha düzeleceğini umuyorum, en azından insanlar pilot olmaya yönelir de dengesizlik sorunu bir nevi hallolur. Gerçi batan balık yan gidermiş ama..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bilemiyorum abi sonuçta ilk mantık inanılmaz doğruydu bence bir serverda en fazla ki o da tamamen en fazla olarak 100 tane jedi olur ki bunların da içinde maksimum 10-15 tanesi master olabilir. yani benim bildiğim gerçekte zaten o dönem sadece 2 tane jedi vardı. biri iyi biri kötü... sonuçta ben her jedi'ın gerçekçi olması için bir master jedi tarafından eğitilmesine inanırım ki bu en azından oyunda zaman kazanmak için gidersin konuşursun darth vader veya luke skywalker'la ve verdiği inanılmaz zor missionlara göre ilerlersin veya patlarsın. işte jedi dediğin bu olmalı benim görüşüme göre. insanlar bu oyuna para veriyor olabilir ama bu durumda da başka bir sorun ortaya çıkabilir. neden ben aynı parayı vermeme rağmen jedi olamıyorum diyenler de olabilir. dolayısı ile her zaman o kopukluk olur bunun yolu para ile değil sadece çaba ile olur. jedilik öyle herkesin harcı değildir. hele hele sadece avlanmak hiç değildir jedilar zorunlu kalmadıkça kılıç çekmezler zorunlu kalmadıkça savaşmazlar. oyunda bir konseptte gereksiz savaşan jediların kötü olması ve geri kalanının iyi olması şeklinde bile olur. veya jedi öldüğünde bir kere ölse bile hemen ölmeli ve yeniden jedi olmanın yollarını aramalıdır. aynısını normal charlar için de öneririm bu arada normal charlar da her öldüklerinde birer master skillerinden kaybetseler kimse gereksiz duel yapmaz kimse gereksiz heryere saldırmaz kimse hata yapmamaya özen gösterir.... bence bunlar önemli noktalar[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sgecca ilk paragrafta guzel soylemis. kitaplar demis bi arkadas kitaplara bakmaya kalkarsak oyun beyaz diziye doner. (asik olan destroyer kaptanlari kara delikte saklanir takipcilerden vs) ama sgeccanin son dedigi olmaz. pvp zahmet gerektiriyor, baslayana kadar yetmis saat hazirligi var diyoruz ote yandan demis iste duel kaybeden skill kaybetsin. iyice caydirici olsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmet2504 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Benim görüşlerim şöyle: - Buff'lar bence kalkmamalı, ama 'Buff' işini doktorlardan ziyade herkes yapabilmeli. Doktorlar özellikle buff konusunda chef'ler gibi olmalı, yani sadece doktorlar buff üretebilmeli ama satın alan herkes kendini istediği zaman buff edebilmeli. Doktor olmanın buff'ın değeri ile ilgili küçük bir farkı olabilir, mesela doktorsan 2400 buff edicen ama buff'ı kasa ile satın alıp da kendin yapıyosan 1800 filan olucak. Bu hem doktor mesleğinin ölmemesini sağlar hemde oyunun dinamizmini arttırır. İnsanlar Coronet'te sıra bekliyeceğine kendini buff eder hale gelir. Doktor olmanın şu andaki tüm avantajları buff edebilmek hariç devam eder. Yine tüm stat ları heal ederler, rez ederler falan filan. - Bleed, disease, poison gibi durumların önemini arttırmalı. Şu anda doktorların herhangi bir av gurubunda çok fazla rolleri yok. Eskiden bir bleed yada poison yediğimizde mıçtık n'aapıcaz olurduk şimdi bufflar sayesinde önemsemiyoruz bile. - Ultimada oyunu daha iyi bilen savaşı kazanırdı bir zamanlar. Adam stratejisini ona göre yapardı; bağlantı hızı ve uyguladığı strateji önemliydi. Kötü bir armour ve silahla iyi strateji kullanarak savaşı kazanmak mümkündü. Ultima AoS'dan sonra item based oldu, yani iyi silahı olan savaşı kazanır oldu, dolayısıyla fazla parası olan iyi itemları satın alabilmeye başladı ve oyunun tadı kaçtı. Eminim bir sürü insan o sıralarda aynen benim gibi SWG'ye geçmiştir. Şu anda SWG'de aynı taktiği uyguluyor; oyunu bilen değil daha iyi armor'u olan, daha süratli silahı olan savaşı kazanıyor. O yüzden Coronette alet edevat satan sayısı kısa sürede UO sayısına erişti. Bunu acilen değiştirmek lazım; oyunu bilen savaşı kazansın Ebayden parayı bastırıp Cr alan değil. Nacizane görüşlerim şimdi bunlar, daha bi sürü var, ilgilenen olursa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 pvp de yaninda doktor olmadimi combatmedic mind ina 600 poison u atar yada pikeman 300mind fire li bir polearm la sana bi vurur 600 mind kaybedersin. bu gibi adamlar stack ci bile olsa karsilarinda doctor yoksa 4 5 kisiyi cok rahat aliyorlar. tkm iken mind fire yemistim ve 2.5 dk mi almisti fire i gecirmem 1 dk da mind fire ustume kalmisti yani gecmesi 3.5 dk surmustu dusunun artik. yeni sistemde zaten degisecek cogu sey onun icin suan template yapmanin veya dot lu silahlara yuklenmeninde pek bi manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu yeni patch ne zaman geliyor? exp pack şeklindemi olacak yoksa publish gibi bişeymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 pvp soyle olmali ; canin sikilinca kapacaksin silahi gideceksin direk en cok 5 dakka aranacaksin gireceksin varyeteye. sonra canin sikilinca bu sefer 5 dakka icinde gidip crafta ya da cantinada varyeteye baslayabileceksin. simdi birak pvpyi oyunda hersey essek gibi zaman aliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar