eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben gördüm iddialıyım kesin gördüm enteresan artislik hareketler ve aniden yokolmasıyla beni benden aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 köylü gören masum UFO'lar naapsın peki...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bundan 3 sene önce mi 4 sene önce mi ne gökyüzü bi anda gece parlamıştı şimşek gibi ama yaz mevsiminde hava apaçıktı nerden geldiğini hiç bilemedik foçadaydım görmüştüm evin içine kaçmıştım o gece uyuyamamıştım ark mesaj atmıştı kuşadasından o da görmüş... Kesin uzaylılar iniş yaptıydı gazetede bile çıkmıştı esrarengiz sır hiç çözülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kanserin ilacını verip geri aldı mı sonra peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oha iyiymiş o ya hatırlamıyorum öyle birşey edit: @dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Yazındı 1-2 civarıydı gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 zuzaylı nasıl bi tip acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bende off napsak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Yazındı 1-2 civarıydı gece yazın şimşek çakmıyomu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Foçada şimşek çakınca kuşadasındaki görücek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben gördüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar