cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ben satın almak istemiyorum ama elinde fazla accountu olan bana hayrına bi sylveria accountu verirmi?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yakında account alımları aktif hale gelicek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Büyük yerden söz aldın, kıymetini bil.. LoL.. Stigmata..
cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dinamik abi mircta cvp vermion hiç yaw sen beni hatırlamadınmı yaw ben eskiden hep sylverianın mirc odasında oluyodum ilk günlerde sonra account slilinmiş girmiyince heralde.Beni hatırlayabildinmi?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 cevap veririmde her dakika bakamıyorum birde çok saçma soru soranlar oluyo cevap vercem diye kasarsam bütün gün öyle geçip gidiyo . acc sorunlarına bakmıyorum ben malesef[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dynamick domaini de kaptırmış bu sürede :D
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dynamick aktif oldu mu peki nedir son durum ? Sabırla bekliyoruz.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 keske olsa lan yine sylveria. pazarın en tasaklı yerinde evim vardı paraya para demiyodum.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 meksikalı eseler almış domaini sdf
Öne çıkan mesajlar