cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ben satın almak istemiyorum ama elinde fazla accountu olan bana hayrına bi sylveria accountu verirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yakında account alımları aktif hale gelicek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Büyük yerden söz aldın, kıymetini bil.. LoL.. Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cheroke_kid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dinamik abi mircta cvp vermion hiç yaw sen beni hatırlamadınmı yaw ben eskiden hep sylverianın mirc odasında oluyodum ilk günlerde sonra account slilinmiş girmiyince heralde.Beni hatırlayabildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 cevap veririmde her dakika bakamıyorum birde çok saçma soru soranlar oluyo cevap vercem diye kasarsam bütün gün öyle geçip gidiyo . acc sorunlarına bakmıyorum ben malesef[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomoreholyban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 grandmaster necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 10 sene olmuş gergedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dynamick domaini de kaptırmış bu sürede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dynamick aktif oldu mu peki nedir son durum ? Sabırla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 keske olsa lan yine sylveria. pazarın en tasaklı yerinde evim vardı paraya para demiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 meksikalı eseler almış domaini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar