Roqq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bu Arsenal'ı asla anlayamacağım, onun için artık sallamıyorum Arsenal'ı. Chelsea'nin gollerde, 45+3 ve 90+4. dakikalarda geldi. Kolpa bi galibiyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 burnley bu sene yeni çıktı lige ama estiriyo sunderlande kaşrı çok güzel oynuyolar. büyük takımlara takılır haliyle ama m.utd a karşı puanda aldılar maçta en güldüğüm sahnede korner bayrağının orda bi pozisyon oldu ele çarpıp auta çıktı top yan hakem serbest vuruş veriyodu burnleyli futbolcu hakemin bayrağını tutup autu gösterdi haha hakemde güldü geçen senelerde alan shearerın hakeme kırmızı kart göstermesi gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Roqq said: Bu Arsenal'ı asla anlayamacağım, onun için artık sallamıyorum Arsenal'ı. Chelsea'nin gollerde, 45+3 ve 90+4. dakikalarda geldi. Kolpa bi galibiyet :) Arsenal en iyi topu oynuyor, Chelsea ve Manu'dan tek eksiği fizik kondisyon.Liverpool'dan da daha iyi olduklarını düşünüyorum. Tam kadro asla oynayamıyorlar, bu durum toparlanırsa kasım sonuna kadar çok çok kolay bir fikstür var önlerinde zirveye çıkacaklardır, CL grupları da en kolay kura olduğu için klasik ilk yarıda ligden kopma yaşamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu günki m.city maçında m.citynin muhtemel kadrosuna bakabileceğim bi yer varmı ama adam gibi doğru olacak. bi kaç yere baktım heryerde farklı şeyler var adebayor ve tevez yok onu biliyom ilerde belamy ireland var galibada diğer eksikler ne onları merak ettim. varmı bildiğiniz bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Given Bridge-Lescott-King Kolo-Micah Rich. Barry-Ireland SWP-Bellamy Tevez Sakatlar : Kompany,Robinho Cezalı : Adebayor Kaynak : Eurosport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 buradan devam edersiniz konuların dağılmaması için genel bir başlık bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar