Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Ligi - 2009/2010

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

M.Utd - Arsenal maçı
ilk yarı bitti Arsenal 1-0 önde
hakem sağolsun maçı katlediyo
zaten M.Utd bu hakemin yönettiği 18 maçın 16 sını kazanmış.
geçen senede chealse - m.utd maçında dk 93 de kale önünde chealseye serbest vuruş verip kullandırtmadan maçı bitiren hakem.
M.utd ın 2 bariz sarı kartını vermedi.
Arsenalin golden 30 sn önceki penaltısını vermeyip Arshavin kapak olsun der gibi attı golü.
ilk yarıyı bitirdiği yerde çok komikti zaten arsenal atağında bitirdi.
Arsenal farka gider bana göre ama hakemin çok büyük etkisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dün Manchester United'ı hiç beğenmedim, Fabregas olmasa bile kolay bir şekilde Old Trafford'da Manu'yu yeneceğine inansa Arsenal bu kadar amatör hatalar olmazdı.

Penaltıya gelince, top zaten çok hızlı gidiyordu, Rooney konuşturudu dramasını.Fletcher'ın Arshavin'i kitlediği pozisyona penaltı vermeyip bunu vermesi çok enteresan.Evra,Nani,Giggs sol kanadı üçlediği zaman ancak tehlikeli oldu ManU.Diğer taraf ise O'shea-Valencia kanadı hiç akamadı.

Berbatov oyuna girdi ama topa vuracak takati yoktu,Manchester'ın Old Trafford'da bu kadar zor pozisyona girmesini Vermaelen-Gallas ikilisinden çok Rooney'nin rolüne alışamamasına bağlıyorum.

Arsenal ise dün gerçekten Wenger sistemine yakışmayacak şekilde dar alanda çok pas hatası yaptı.Diaby kendi kalesine tıksa da topu dün gayet olumlu oynadı,yeni Vieria diyor herkes.

Fakat 4-3-3'ün sağ wingerı Eboue olmaz,Arsene Wenger'e burdan selam ederim.Arshavin de soldan yardırmayınca,Van Persie çok yalnız kaldı.Eduardo'nun daha sık kullanılması ve Walcott'un dönmesi şart hücumda.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Ben dün Manchester United'ı hiç beğenmedim, Fabregas olmasa bile kolay bir şekilde Old Trafford'da Manu'yu yeneceğine inansa Arsenal bu kadar amatör hatalar olmazdı.

Penaltıya gelince, top zaten çok hızlı gidiyordu, Rooney konuşturudu dramasını.Fletcher'ın Arshavin'i kitlediği pozisyona penaltı vermeyip bunu vermesi çok enteresan.Evra,Nani,Giggs sol kanadı üçlediği zaman ancak tehlikeli oldu ManU.Diğer taraf ise O'shea-Valencia kanadı hiç akamadı.

Berbatov oyuna girdi ama topa vuracak takati yoktu,Manchester'ın Old Trafford'da bu kadar zor pozisyona girmesini Vermaelen-Gallas ikilisinden çok Rooney'nin rolüne alışamamasına bağlıyorum.

Arsenal ise dün gerçekten Wenger sistemine yakışmayacak şekilde dar alanda çok pas hatası yaptı.Diaby kendi kalesine tıksa da topu dün gayet olumlu oynadı,yeni Vieria diyor herkes.

Fakat 4-3-3'ün sağ wingerı Eboue olmaz,Arsene Wenger'e burdan selam ederim.Arshavin de soldan yardırmayınca,Van Persie çok yalnız kaldı.Eduardo'nun daha sık kullanılması ve Walcott'un dönmesi şart hücumda.

aslında kendin vermişsin cevabı neden orda eboue oynadığı konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Biz Elano'ya 2-3 maç sonra fiyatını katladı diyorsak Adebayor 5 misli falan yaptı bu maçta. Adam hem defans yaptı hem tek forvet oynadı, City'nin defans oyuncularından çok top çıkardı kendi sahasından. 80 küsürde gol sevinci diye bi depar attı sanarsın uçacak O_o

Bir de Bellamy coşmuş, sanırsam kulübedeki rekabetten kaynaklanıyor adam her topa köpek gibi saldırdı.

ManU aynı zaten, hiç oynamıyor gibi gözüküp gelenden geçenden 3 puan alıyorlar. Geçen yıl Tevez'i oynattığı maçlarda orta sahaya koyuyor diye söverdim Ferguson'a şimdi aynısını Berbatov'a yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...