kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Stuttgarta gidilir Mario Gomez alınır. bi insana 50 top çıkartılırda 40 ında ofsaytta mı bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 pası atanda suç mario gomezde mi, bakarsın bi ofsaytta mı benim ciğer kardeşim gomez ona göre atayım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 geri kalan 10'unu atıyorsa sorun yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ya bi git özcan basıcam küfür şimdi msnden Toni bile bu adama bin basar lan. adam 1 adım geriye geleyim demiyo atağa çıkarken bekliyo mal mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bayern kalas forvetleri çok seviyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sende 0 vereydin kardeşim maça. şimdi helal mario derdin, gel öpücem 30 milyon euro helal olsun falan döktürürdün burda. beraberlik golünü gomez attı ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ha bide Hamit Altıntopada bi çift sözüm var çok salak oynuyosun top sürerken arkana bak adamın ayağından 3 kere 3 yaşındaki çocuktan top çalar gibi top çaldılar. hiç bi işe yaramıyo. B.Munih teknik direktörünede bi sözüm var. Olice söyle bencillik yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan said: sende 0 vereydin kardeşim maça. şimdi helal mario derdin, gel öpücem 30 milyon euro helal olsun falan döktürürdün burda. beraberlik golünü gomez attı ne de olsa. ben 1 yada 2 vermedimki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar