ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Wireless üzerinden ağa bağlanan iki laptopumuz var Biri Vista, Biri XP. Vista olan ile Xp'yi görebiliyor, XP'nin paylaşıma açtığı klasörlerden dosya aktarıp değiştirebiliyoruz. Ancak XP'li laptop, Vista'yı görmüyor. Tam olarak ne yapsak bunu düzeltebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Vistada ağ özelliklerinde şifreleme gibi bişi vardı onu iptal edin düzelmesi lazım. Bizde de aynı sorun vardı o şekil yaparak düzeltmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ağ paylaşım merkezini aç oradaki ayarları degiştir görmesi lazım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bende de aynı sorun vardı, sonra Windows'a küfredip External HDD aldım dosya aktarımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bir patch yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam vista-xp arasındaki ağ problemlerini gidermek için. onu nette aratırsan bulursun sanırım. kısa boyutlu bir patch. tabi senin çözümün bu mu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 workgroupları aynı dimi? yanlış hatırlamıyosam vista farklı workgrouplardaki bilgisayarları da görebiliyordu. bir de remote_makinanin_ip_adresi şeklinde adres barına yazıp enterlarmısın 192.168.2.2 diyorum ben mesela diğer bilgisayarıma ulaşamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 workgroupları nasıl aynı yapacağız, sanırım o noktada bir problem var. evdeki bilgisayarım da xp idi ve onda workgroup ayarlayıp düzeltmiştim sorunu ama şu anda nasıl ayarlayabileceğimi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hiç olmadı baştan ağ kurun, yeniden aynı yazın workgroupları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Cross ile mi bağladın 2 pc'yi yoksa var olan bir ethernet hub/modem üzerinden mi bağlıyorsun? Eğer Cross ile bağladıysan ağı tekrar kur. Normal hub kullanıyorsan ağ ayarlarını yönetici olarak değiştirip şifrelemeyi kaldır. Yine ağı tekrar sıfırdan oluşturarak aynı workgroup'a dahil etmeye çalış. Son olarak eğer biri diğerini görebiliyorsa tam olarak kullanımı birinden diğerine dosya at ve çek şeklinde kullanıp idare de edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ZaugnaKhaldun said: workgroupları nasıl aynı yapacağız, sanırım o noktada bir problem var. evdeki bilgisayarım da xp idi ve onda workgroup ayarlayıp düzeltmiştim sorunu ama şu anda nasıl ayarlayabileceğimi hatırlamıyorum workgroupları aynı yaptık düzeldi danke herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi kere şunu sölim hemen. vista ağ konusunda gördüüm en iğrenç işletim sistemi. aslında totalde en iğrenci de denebilir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vista ağ konusunda en mükemmel işletim sistemi windows 7den sonra tabi ama win 7'nin ağ sistemi de zaten vista üzerine vistaya bok atmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar