calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Selamlar Şimdi efenim eylül ayında full-time çevirmenliğe başlıyorum. bir iki şirketle çalışıcam, bunun dışında da geçmişten kalan müşteriler fln var. Fakat tabi full time desem de hala freelancer ım. Bazen iş olmuyor ve boşta kalabiliyor insan. Bu durumlar için sizden kitap ismi rica edeceğim. İlk olarak dili İngilizce olan ve Türkçe ye çevrilmesi gerektiğini düşündüğünüz kitaplar var mı (tabi henüz çevrilmemiş olan)? bunun dışında Türkçe den İngilizce ye çevrilmesi gereken kitaplar nelerdir sizce? Hadi okuyan patiler bi yardım ediverin bakalım bana... Dipnot: Konu Dışına mı buraya mı açsam bilemedim. Uygun değilse değiştirilsin başlığın yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya chuck palahniuk'un haunted kitabı hala çevrilmedi, çevirisi üzerinde çalışılmıyosa mutlaka mutlaka yapılmalı ve bi an önce bitirilmeli. ben de uğraşırım hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 A theory of justice John Rawls Çevir lan bekliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Robert A. Heinlein - Starship Troopers çevirecek babayiğit beklerim yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 richard matheson'un kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar