wolcano Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Selam arkaşlar öncelikle Bronx`a Teşekkür ederim Nebula Scriptlerini Bizimle Paylaştıgı için. Şimdi Arkadaşlar ben bu guild olayını pek kavrayamadım yani aslında kavradımda bir funcsiona kayıt olmuyor bana bu nebulanın guild systemi hakında kücükbir bilgi verirmisiniz.(Arama yaptım ama pek acıklayıcı seyler yazmıyor.)Aşagı Yukarı 7 aydan beri bu sphere serverla ugraşıyorum bazı eksikliklerim var halandaha script yazmayı ögrenemedim ama bazı codelerin ne işe yaradını az cok ögrendim Şimdi uzun lafın kısası gevelemeden etmeden Bana bu function ve guild systemini lütfen ama lütfen acıklayıcı bir şekilde Anlatınız neyi nasıl yapmam gerektinide. Bir başka sorunum ise bu nebula scriptleri içinde olan fix.scp ile housing.scp wizard tover gibi evlere strong box attıgım da ve tabelalarına tıkladıgımda en yukardan en aşaya zemine cakılıyorum bunu nasıl düzelticegimide sölerseniz sevinirim...!!! İlginize Alakanıza O yazı Yazan Klavyeve parmaklarınıza Allah zeval vermesin Amin :P[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 O Scriptin Stone'unda bir problem olduğu değiştirilmesi gereken iki satır birşey olduğu ve bunu bir çok kişinin sorması üzerine Bronxun söylediğini adım gibi hatirliyorum fakat sana linki vermek yada kopyalamak için aradığımda bronxun o yanitina rastlayamadim saniyorum alakasız bir konuda söylemiş bunu belki sana hatirlayan arkadaşlar az sonra yardimci olabilir, acele etme ben hatirladiğima göre başkalarida çikar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Elimden geldigince 0 dan anlatmaya calısıcam. ilk basta sistemi anlatayım. gerekli taslar idleri i_brnx_factionstone i_fctn_stone i_brnx_acctagger_faction Bronx abi bu taslari yapmis en onemli olan i_brnx_acctagger_faction bundan bir tane koyuyosunuz star a koyun bunun uid sini bir yere acctagger:0400xxxxx şeklinde not alin sonra sunucunuzda kac faction olsun istiyosanız okadar i_brnx_factionstone koyun ben d tane koydum. şimdi 4 tane i_fctn_stone bundan koyun. şimdi sırası ile birbirine linklicez. bir i_fctn_stone u bir tane i_bnx_factionstone ye linkleyin. şimdi 4 tane koydugumuz i_brnx_factionstone nun uid lerini sırası ile alalım not alalım sıra geldi isim vermeye i_brnx_factionstone lere isim vericegiz .xname Shamino gibi tek tek isimlendirim. 1.tas : 0400xxxxxxxx shamino 2.tas : 0400xxxxxxxx jakama 3.tas : 0400xxxxxxxx Daxantec 4.tas : 0400xxxxxxxx Arcanum tamam sunucu uzerinde yapacaklarimiz bitti. save alın ve sunucuyu kapatın. şimdi işim sikrip bolumune gecelim. ilk once acın faction.scp yi // Tagger: 040079abb // ---------------------- // Shamino: 04009163d // Jakama: 04009149f // Daxantec: 040091450 // Arcanum: 04009139c aha boyle bişi var basta. şimdi bunlar nebula daki tasların uid leri biz bizim sunucudakilerin uidlerini yazıcaz. şimdi search ederek bütün 040079abb leri bizim acctagger (ilk aldıgımız not) uid si ile değiştirin. simdi sıra ile devam 04009163d die search edin shamino için aldıgımız uid ile değiştirin. (2.notumuz) 04009149f u jakama tasimizin uid si ile değiştirin. 040091450 bunu da daxantex ile değiştirin. 04009139c bunuda arcanum için değiştirin. eger dogru yaparsanız sorun cıkmıcaktır. acın sunucuyu şimdi birtane gm accountumuzla giriyoruz sunucuya. 4 faction koymustuk 4 tane char acıyoruz bu accountla şimdi her charı birine uye ediyoruz. sonra star da aynı guild mantıgı ile uye ettiğim i_brnx_factionstone ye tıklayarak birbirine dusman ilan ediyoruz. gene save alın. sunucu acık kalabilir. şimdi gelelim guildlerin taraf secebilmesine. acalım şimdi /items/itemb3.scp yi. tekrar 04009163d die search edin shamino için aldıgımız uid ile değiştirin. (2.notumuz) 04009149f u jakama tasimizin uid si ile değiştirin. 040091450 bunu da daxantex ile değiştirin. 04009139c bunuda arcanum için değiştirin. bukadar dır sanırım her türlü sorun için msn: [email protected][signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yardımlarından dolayı RRa ve Tcpip arkadaşıma tşk ederim cok saolun[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Selam Arkadaşım Tctip Şimdi Dediklerin Hepsini Yaptım ama Bİr Birlerine Düşman Edemedim ben bunları 4 tane funcsion a 4 gm char actım ama olmadı ya neden se normal bir guild stone ile funcsion sectigim de order ve chaos da secilmiyo diğer funcsionlarda anlamadım su aslında neden boyle oldu :P sölediklerin hepsini yaptım calışıyor fakat funcsionları düşman edemedim bir birlerine bir de i_deed_guildstone den guild taşı ekliyorum deniyorum 7x Gm char ile ya da app ile funcsiona Gİrmiyo neden olabilir acaba_?[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: wolcano, 10 Haziran 2004 08:30 tarihinde demiş ki: Selam Arkadaşım Tctip Şimdi Dediklerin Hepsini Yaptım ama Bİr Birlerine Düşman Edemedim ben bunları 4 tane funcsion a 4 gm char actım ama olmadı ya neden se normal bir guild stone ile funcsion sectigim de order ve chaos da secilmiyo diğer funcsionlarda anlamadım su aslında neden boyle oldu :P sölediklerin hepsini yaptım calışıyor fakat funcsionları düşman edemedim bir birlerine bir de i_deed_guildstone den guild taşı ekliyorum deniyorum 7x Gm char ile ya da app ile funcsiona Gİrmiyo neden olabilir acaba_? Sunuca birisi son noktayı kosun yada !!!!! kosun
Öne çıkan mesajlar