Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 photoshop CS3 lisansı var elimde, ama ofiste dvdyi kaybettim. şimdi warez diye indirdiim CS3 extended kurup aynı lisansı deneyecem bakalım oluyör mü :) olsun yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oluyo galiba lam. ama sonradan lisansı girmekten vazgeçtim. asıl bilgisayar garantiden döndüğünde ona tekrar yükleyince kesin "hoop arkadaşım 23423 tane bilgisayara mı yüklüyosun?" diyip başımı ağrıtıcak bu mal. 30 günnük deneme. o ye. yetişmezse artık mecburen yazarız napalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi vereyim ben sana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yea uyanık mı sanıyosun sen şimdi kendini? hea? ofis diyorum. orjinal diyorum. mecburiyetten kasıyoruz. öef. geriyo böle lisans muhabbetleri yıllarca istediğini indirmiş adamı. :D kişisel bilgisayarımda direkt CS4 master collection yükledim eheh. gral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benim düşüncem acaba freelancer adama baskın olurmu korsan ihbarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bişey olmaz, olucak şey ihbarda gelip iki farklı kişinin aynı anda kullandığı iki farklı bilgisayarda (eğer licanslın kişisel kullnım lisansıysa tabi, şirketler için ayrı lisanslar var) kullnılıyorsa porgram keserler cezayı. yoksa "sen bu fotoşop'u 10 kez kurmussun ayıp" diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yok, adobe'ın lisanslarında ööle bi mallık var. bikaç bilgisayarda kura kura expire oluyo lisans. (öncekiler uninstall edilse de) Acrobat ile başıma gelmişti ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar