deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 said: ============================================================================== World of WarCraft (build 10192) Exe: C:Program FilesWorld of WarcraftWow.exe Time: Aug 15, 2009 9:12:20.194 AM User: Computer: ------------------------------------------------------------------------------ This application has encountered a critical error: Not enough storage is available to process this command. Program: C:Program FilesWorld of WarcraftWow.exe File: .DBCache.cpp Line: 585 Requested 4261581639 bytes of memory WoWBuild: 10192 Settings: SET locale "enGB" SET portal "eu" SET realmList "eu.logon.worldofwarcraft.com" SET patchlist "eu.version.worldofwarcraft.com" SET coresDetected "2" SET hwDetect "0" SET gxRefresh "60" SET gxMultisampleQuality "0.000000" SET gxFixLag "0" SET videoOptionsVersion "2" SET showToolsUI "1" SET Sound_OutputDriverName "System Default" ---------------------------------------- GxInfo ---------------------------------------- GxApi: Direct3d9 Adapter Count: 1 Adapter 0 (primary): Driver: atiumdag.dll Version: 8.14.0010.0647 Description: ATI Radeon HD 3800 Series DeviceName: .DISPLAY1 Böyle bir hata alıyorum oyunu açmaya çalıştığımda, repair falan ettim, 2gb ram 60gb de boş alanım var hdd'de. Silip yeniden kurmakla asırlarca uğraşmak da istemiyorum, başına gelen var mı daha önce? Ve olay nedir? Anlamadım nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Not enough storage is available to process this command. Program: C:Program FilesWorld of WarcraftWow.exe File: .DBCache.cpp Line: 585 Anlamam pek bu komutlardan ama şu satırı okuyunca wdb klasöründen şüphelendim. Fazla şişmiş gibi geldi. WDB klasörünü silip girmeyi dene oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende de oyun bazen bu hatayı verip çakılıyor tekrar açtığımda bi sorun yok aynen devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bazen değil sürekli aynı hatayı veriyor, wdb'yi denedim ama bir daha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=18031139719&sid=1 Adam cache dosyasını silince düzelmiş, benim de wdb diye kastettiğim oydu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 şimdi sana cok sacma geliyo olabilir bu hata ama, blizzarddan bi devoloper gorse belki cok mantıklı bi hata olduğunu düşünücek. böle kesin yargılardan, önyargılardan kacınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Evet ben de cache'i falan resetledim düzeldi şimdi, o yüzden ilk seferinde wdb'yi silince olmamış, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar