Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kış gelsin de içerde oturalım barlarda sigara içemeyelim inşallah lan. mal gibi duruo önünde içesim olmasa bile el gidio yakıosun bi tane bu ne lan. saat 3 oldu yine boğazlar leş. nefret ediyorum allah belamı vereydi de başlamasaydım. neymiş içkinin yanında iyi gidiomuş. lise yıllarıma kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben hiç içmiyorum.İçmedim.İçsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Abi seni her gördüümde black ice şarkısı geliyo aklıma söylemeye başlıyorum içinde heaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 söyle abi tutan yokD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dynun said: Abi seni her gördüümde black ice şarkısı geliyo aklıma söylemeye başlıyorum içinde heaueha adamın içinde mi sölüosun :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dartanian said: ben hiç içmiyorum.İçmedim.İçsem mi? içme,soru mu bu? görmiyim.sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar