sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Spidee said: O değil de akşam saat 7'de kalktım ve 4 tane sigaram kaldı. Giyinip gidip sigara almaya da üşeniyorum, of. İşte taşınmamış olsaydın karşımızdaki mükemmel benzinciye yürüyüverirdin 2 saniye. Hatta iyi bir arkadaş olup gidip sana sigara bile getirirdim ajhsdbadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 camel natural içmen tavsiyedir eğer içeceksen. benim bünye sağlam değil okadar dersen camel natural light iç. ben normal natural içemiyorum misal, ağır geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Sakın başlama. Bünyeye göre değişiklik gösterir bir ömür boyu bırakamazsın, kanserden gidersin veya bacağını falan kesmek zorunda kalırlar. 4 senedir içiyorum ve lanet olsun en fazla 1 hafta bırakabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Sigarayı bırakmanın en kesin yolu sigaraya ölesiye düşman ve saygı duyduğun bir akraba bulmak (anne, baba, dede vs.) ve 1 ay hiç dışarı çıkmadan orada kalmak. Böyle birini tanıyorsan iç bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Aaaaa birsürü ezik bağımlı toplanmış bu topice sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 pekaziz said: Sigarayı bırakmanın en kesin yolu sigaraya ölesiye düşman ve saygı duyduğun bir akraba bulmak (anne, baba, dede vs.) ve 1 ay hiç dışarı çıkmadan orada kalmak. Böyle birini tanıyorsan iç bişey olmaz. ben okadar severek içtiğim camel naturali arkadaş grubum yüzünden bıraktım mesela. adamlar bana tiksintiyle baktı bende eeh sgerim lan diyip yarım paketi attım bırakmış oldum. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ölçtüm biçtim kararımı verdim. Bir süre daha sigaraya başlamayacağım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 doğru kararı vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sesu said: Spidee said: O değil de akşam saat 7'de kalktım ve 4 tane sigaram kaldı. Giyinip gidip sigara almaya da üşeniyorum, of. İşte taşınmamış olsaydın karşımızdaki mükemmel benzinciye yürüyüverirdin 2 saniye. Hatta iyi bir arkadaş olup gidip sana sigara bile getirirdim ajhsdbadfg. Daha iyisini buldum ben, 24 saat açık eve servis yapan Tekel laksd. Yollatayım mı evine 2 paket? asdjkfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar