Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 camel box la soft un ne farkı var :D hani bende camel içiyorumda nedir bu insanların takıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 camel box daha sert deil mi?yoksa bana mı öyle geliyor. natural i de hemen uyum sağlamadı bünyeye.Biraz üstüne gitmek lazım belki. Marlboro iyidir belki davidoff. edit: tabi içmemek daha güzel.Ne sağlığa ne de cebe zarar gelir. Madem başlıycan "sperm kalitesini düşüren" paketlerden alma. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 box banada daha ağır geldi , soft kadar rahat içemedim. 1 paket deneme amaçlı almıştım ama bidaa yaklaşmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Soft daha şık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Camel soft. 5 TL. düz hesap. ben de istediğim zaman bırakabiliyorum sigaraya. çoğu denyolar anlamakta güçlük çekiyolar bunu. irade meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Tenekeadam said: Soft daha şık bence. çıh kutu alıcak sın cüzdanla beraber elinde tutucan yada yarısı dışarda şekilde arka cepte karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 elaidi said: paspatur said: Geçici olarak kullanıp bırakabilirim daha sonra. lol ok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 puro (tu) sigara (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 (td) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ELELE TUTUŞALIM HADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Puronun güzeli sahiden iyi oluyor ya.Ama bulunmuyor herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kübada yaşıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kübada kızlar teklif ediyormuş BEYLER BU GERÇEK.BENİM TEYZEMİN OĞLUNA ETMİŞLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başla hacı başla nolcak ciğer-duman kondisyonu artıyo yanan evden 9 kişi çıkardım ben 2014 de yasa çıkacak ciğerler temizlencekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Hazııııır BAŞLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Fistan said: Camel soft. 5 TL. düz hesap. ben de istediğim zaman bırakabiliyorum sigaraya. çoğu denyolar anlamakta güçlük çekiyolar bunu. irade meselesi... ben de istediğim zaman bırakabiliyorum. bu ara çok arttırdım ama.of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 istediğim zaman bırakabiliyorum lafı komik. bırakma eylemi sadece 1 kez olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 benim 3-4 kez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 düzenli içmiyodum,aylarca içmediğim oluyordu. aklıma dahi gelmiyordu vs. cidden irade meselesi. ama dediğim gibi ilk defa bu kadar çok içmeye başladım sonum fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 o sanırım ara vermek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayır sigara kullanan biri değilim alkolle falan içerim keyfine. fakat 1 ay falan bi dönem içmiştim sonra bıraktım gitti. bu dönem tekrar başladım hem de çok. yani ara vermek değil normalde içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 razzRaziel said: o sanırım ara vermek oluyor mesela ben son içtiğimden beri sigara içmiyorum. bi daha içene kadar da sigarayı bırakmış bulunuyorum. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet işte bende onu dicektim her fırttan sonra bırakıyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar