mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 soyle bişey var hard modelar dısında her boss cidden ama cidden çok çok kolay azıcık retard olmıyan bi grupla temizlenir rahat rahat 10 da 25 de normal mode (3.2 yi bilmiyorum oynamıyorum artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 iyide amaç o zaten. Yani adamların yapmak için uğraştığı bir şeye "ya güzelde niye böyle yaptınız" denmez ki. Adamların ulaşmaya çalıştıkları şey bu. Eski raiderler gitsin hardmode kessin ama o bossuda en nub adam bile görsün. Şimdi hedef bu iken, kalkıp "normal modlar çok kolay" demek anlamsız değil mi? Sanane milletin hard olmayan mimiron kesmesinden, sen kendi zevkine baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 adı üstünde, hardmode. eskiden yaptıkları hatayı tekrarlamıyorlar ve bu iyi birşey. vanillada naxxı toplam popun 1%i mi ne temizlemişti, asıl saçma olan buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 FreEmoon said: iyide amaç o zaten. Yani adamların yapmak için uğraştığı bir şeye "ya güzelde niye böyle yaptınız" denmez ki. Adamların ulaşmaya çalıştıkları şey bu. Eski raiderler gitsin hardmode kessin ama o bossuda en nub adam bile görsün. Şimdi hedef bu iken, kalkıp "normal modlar çok kolay" demek anlamsız değil mi? Sanane milletin hard olmayan mimiron kesmesinden, sen kendi zevkine baksana. Yarın bir gün birisi çıkıp "bana ne ben de 20 saat uğraşmadan mimiron hard mode'daki dropları almak istiyorum" derse kendi zevkine bak dersin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 2 parça tier8.5'a ise eğer lafın az bekle en üst level Tier 9 alıp o casual'dan yine, açık ara iyi olacaksın ki hala iyi durumdadır gearın Hardcore Ulduar clear ediyorsan. edit: chain fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar