Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 uzun zamandır garbıça başlık açmadım açayım bi tane. makarnayı ısıtsam? uğraşılmaz lan bu saatte. dişlerimi fırçaladımdı hem ziyan olmasın. açım da lan. elma falan yesem olmaz. watchmeni bırakayım ben uyanana kadar insin. kesin bişey yemem lazım yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ne yedi acaba? mrk ettim simdi... girer de yazar mi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bu topik tutar şerefsizim benim neden aklıma gelmedi lan gitti repler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bi lustral içeyim, böylece kafamda düsünce kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 isi gücü biraktik foruma msj atiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şizofren ilacı var bi tane burda solian diye. sevabına bi tanesini çantama atıp arkadaşıma mı versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 memeler.. popolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllll 365 gün bilfiil çalışılır mı ulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu kadar siyasetten uzak, apolitik gençlik. ulan bu kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık. yani aptallığınıza doyum olmuyo, boş kafalar, dizilerle, saçma sapan programlarla uyutulan beyinler. daha dün 3 tane daha dizi gördüm, tim's production diye. yazık. hala gelip diyo herkes ne çok şey biliyo, amerika tey tey diyo. şu nesilde bu kadar imkanlarla bu kadar boş insanın arasında olmaktan tiksiniyorum. allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Acaipte açım. Abimi uyandır hazırla desem döver resmen. Bari bekliyimde uyansın. Of ders çalışmak istemiyorum .. Vay lan ilk defa kılla birlikte sümük geldi sert sert ehe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 açım kuzenimin büyüdüğünü hissediyorum çok tatlı lan gidiyim en iyisi eskişehire ben yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Acayip sıkılıyorum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 cumaya gideyim ben, anca varırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yerimden kalkasım yok..daha ne giyceğimi düşüncem kuaföre gtcem bi de üstüne bornovaya gidicem bu sıcakta. allahım yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 intikam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 SEXSEKXSEKXSEKXKSEX russian lolita japanese high school girls bukkale bondage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 zzZzzZZZZzZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 oha negzel topik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 if you see me walkin' down the street just walk on by walk on by lan bandits denen çakma burus villiz filminde kate teyze sölüyodu. mal bi filmdi ama sıcak bi duygu veriyodu bana lan. filmleri de hariciye atıyorum. bitsin ya amma uzun sürdü. bit lan! biiiiiiiiitt!!1 daha %72.1'de. anasını satiim %72.1 yazana kadar %75 flan oldu ingilizce Mac klavyesiyle cebelleşmekten... salak photoshop DVDsini de bulamadım nerde acaba?! Mac için var PC için olan yok. :/ arkadaşım yapsanıza şunu tek DVD. bak Freehand'e. negzel. ben bu topii tuttum yannız hakketten. hakket. sdf. offf çok işim var ya çooook. bu mal bunalımdan da kurtulmam lazım acilen. neyse artık düşünmiim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pati sayfasi acik is yeride uyuya kalmisim allahtan patronlar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sorun pati sayfasının açık olması mı yoksa uyuya kalman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ikiside cok kötü normalde programlama konulari disinda internette gezinmem yasak. Isyerinki biriside uyuklarken gördü insallah patrona bisi demez yoksa yandim. Gelde ayikla pirincin tasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nası bi işyerli lan orası adam uyuya kalmış şansıma sçm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akşama ne yemek yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar