proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 kemik adlı dergiye hayran olan şahsım için harika bi kadro, harika bi boyut.hakikaten çok beğendim dergiyi. öylesine almıştım ve önyargılıydım. uykusuzla beraber alınıp okunduğunda her hafta kemik etkisi yaratır. alpay erdeme yetkin gülmen e ve göxel e doyuyor insan. hayırlı olsun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ben hiç beğenemedim bunu. bilemiyorum eğlenmedim okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yiğit özgüre noldu ya yok ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 uzuuun bi tatilde. yenilemesi lazım kendini. umut sarıkaya fırtına gibi esiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 umut sarıkaya cidden aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar