fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Chewy said: benjani said: hangi mekanda buluşcan adamla?last stop varya bahçelide. yakınmış izlemeye gelebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fede said: Chewy said: benjani said: hangi mekanda buluşcan adamla?last stop varya bahçelide. yakınmış izlemeye gelebilirim sdf yardim edeyim patime demiyorda giris paraliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Adının soyadının baş harflerini ver de pazar günü gazetelerden takip edelim. cumartesi buluşuyordun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Oha lan çok ilginç olaylar olmuş. Eğer öyle iş arkadaşlarıyla geliyosa ondan bi cacık olmaz hocam tek git yine döversin asdf. He bunu adamın işinin kaçakçılık, çek-senet tahsilatı olmadığını varsayarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yok bugun cıkcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 son kez söylüyorum hayatındaki en büyük hatayı yapıyosun gitmekle.. ya kimki o gidip yüz yüze muhatap olcan. aklını başına al !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 it's a man's world böjeek cim şimdi bu adam korkup kaçarsa sürekli ezilicek bu eleman tarafından. gitsin bi kere efendi gibi dayağını yesin yicekse sonra kafası rahat olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ya ne alakası var ezilmekle. sen battalgazi gibi herşeye atlıyomusun. bu konuda tamamen haklı adam. ben olsam bırak gitmeyi tek kelime laf etmem hiç birine düşmem o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 dayak yemek bazen inasa inanılmaz fayda sağlar insanın çakraları açılır, hayata bakış açın değişir. şaka değil gerçek. bence de git paşa paşa dayağını ye. Ama arada iki tekme üç yumrukta çak en azından sinirini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Böjeek said: son kez söylüyorum hayatındaki en büyük hatayı yapıyosun gitmekle.. ya kimki o gidip yüz yüze muhatap olcan. aklını başına al !!1! böücük dur bi karisma delikanli adam, gitsin agizini burnunu dagitsin. bitsin bu mericlik artik yeter. kizada iki tokat cak ama nasiplensin kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Chewy said: last stop varya bahçelide. isim tesadüf olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bunların gazına gelip sakın gitme. gaza gelme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 DadashNik0F said: Chewy said: last stop varya bahçelide. isim tesadüf olamaz. HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Of çok güzel dayak yicen ya. fede git videoya çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi gaz değil ki yani. böyle bi racon var ne yazık ki. 1 yerine 5 kaybediyosun ama bi kere kaybediyosun diye düşün. diğeri sürekli olduğu için daha pahalıya patlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aslında calimero haklı. git vur-kır anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yazmıyım dedimde, AL YANINA PARALI ZENCILERI GİT HEPSİNİ DÖV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 last stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ümüğünü sıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şerbetini akıtacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kan alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 off gral laf dalaşı ardırdan dayak. of ümüğünü sıkacak http://www.starwarsturk.com/ozeldosyalar/tamerkaradagli/images/head2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tecavüz kaçınılmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 guys ben kaçtım hadi aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 LAN LAF DİNLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar