Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Stresliydim bu sıralar farkındayım ama, abi elimde zona çıktı ya. İçi falan da değil avcumun üstünde. Nası kaşınıyor. Doktora gitmeden , buna çare bi karışım iyi gelebilecek bişey var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 zona olduğundan eminmisin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 daha önce sırtımda çıkmıştı, ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aaa geçmiş olsun=/ ne iyi gelir hiç bilmiyorum ama cilt şeylerine genelde kükürt sabunu iyi geliyor bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 saol, çok beter bişeymiş of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 benim çenemde çıkmıştı zona. acyl krem ve onun ilacını vermişti doktor tabi bi de vitamin takviyesi.. fena kaşınıo ve acıo allah kolaylık versin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geçmiş olsun :( babama sordum şimdi, elde pek çıkmaz dedi. böle su toplmaış küçük küçük bi ton olcak, uçları iltahaplı olmıcak, beyaz beyaz olucak dedi. asivirol falan gibi uçuğa da sürülen ilaçlar var. bunların hapları varmış. zona için de ilaç var hap ama yüzküsür milyon çok pahalı dedi. salık karnen falan varsa bi sağlık ocağına falan gidip, ilaç yazdırırsan iyi olurmuş. geçmiş ola dinancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 doktora git kesin abi. bende de vardı, hocaya gittim. al dedi bu dalı dik bi yere 1 hafta sonra al eline sür dedi. geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 doktora git olm manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aynen ihmal etme boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Doktora gitmen sart, ama arada Eczaneye ugra en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fedeye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Teşekkürler millet Ya daha önce doktora gittim, hatta asker kökenli bi amcaydı YAA SEN NAPICAĞN İLACI MPAHALI OO. dedi. Git şu eczaneye , al bu tarifi, solüsyonu hazırlat gel dediydi. Kabaarık kabarık uçları şimdiden gçemeye başladı ama belki gerçekten zona mona deildir oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sosyal güvencen vardır,yazdır ilacı doktora.Boşuna çekme yani.Geçmiş olsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Emekli sandığı karşılamıyo o ilacı ki gidip 100 lira vermek de istemiyorum, küçük bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayatı anlamı küçük bi yer zaten AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dynun said: Teşekkürler millet Ya daha önce doktora gittim, hatta asker kökenli bi amcaydı YAA SEN NAPICAĞN İLACI MPAHALI OO. dedi. Git şu eczaneye , al bu tarifi, solüsyonu hazırlat gel dediydi. Kabaarık kabarık uçları şimdiden gçemeye başladı ama belki gerçekten zona mona deildir oh. adam alchemist kasmış resmen, öeah. var mı hala böyle eczacılar, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 var abi benim sivilcelerimi onlar geçirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 var tabi eczacıların hepsi yapabiliyor öyle şeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar