Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Stresliydim bu sıralar farkındayım ama, abi elimde zona çıktı ya. İçi falan da değil avcumun üstünde. Nası kaşınıyor. Doktora gitmeden , buna çare bi karışım iyi gelebilecek bişey var mıdır
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 daha önce sırtımda çıkmıştı, ordan biliyorum
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aaa geçmiş olsun=/ ne iyi gelir hiç bilmiyorum ama cilt şeylerine genelde kükürt sabunu iyi geliyor bi dene istersen.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 saol, çok beter bişeymiş of
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 benim çenemde çıkmıştı zona. acyl krem ve onun ilacını vermişti doktor tabi bi de vitamin takviyesi.. fena kaşınıo ve acıo allah kolaylık versin valla
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geçmiş olsun :( babama sordum şimdi, elde pek çıkmaz dedi. böle su toplmaış küçük küçük bi ton olcak, uçları iltahaplı olmıcak, beyaz beyaz olucak dedi. asivirol falan gibi uçuğa da sürülen ilaçlar var. bunların hapları varmış. zona için de ilaç var hap ama yüzküsür milyon çok pahalı dedi. salık karnen falan varsa bi sağlık ocağına falan gidip, ilaç yazdırırsan iyi olurmuş. geçmiş ola dinancım.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 doktora git kesin abi. bende de vardı, hocaya gittim. al dedi bu dalı dik bi yere 1 hafta sonra al eline sür dedi. geçti
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 doktora git olm manyak mısın
PeriTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Doktora gitmen sart, ama arada Eczaneye ugra en azindan.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Teşekkürler millet Ya daha önce doktora gittim, hatta asker kökenli bi amcaydı YAA SEN NAPICAĞN İLACI MPAHALI OO. dedi. Git şu eczaneye , al bu tarifi, solüsyonu hazırlat gel dediydi. Kabaarık kabarık uçları şimdiden gçemeye başladı ama belki gerçekten zona mona deildir oh.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sosyal güvencen vardır,yazdır ilacı doktora.Boşuna çekme yani.Geçmiş olsun bir de.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Emekli sandığı karşılamıyo o ilacı ki gidip 100 lira vermek de istemiyorum, küçük bi yer
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hayatı anlamı küçük bi yer zaten AHAHAHAHA
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dynun said: Teşekkürler millet Ya daha önce doktora gittim, hatta asker kökenli bi amcaydı YAA SEN NAPICAĞN İLACI MPAHALI OO. dedi. Git şu eczaneye , al bu tarifi, solüsyonu hazırlat gel dediydi. Kabaarık kabarık uçları şimdiden gçemeye başladı ama belki gerçekten zona mona deildir oh. adam alchemist kasmış resmen, öeah. var mı hala böyle eczacılar, vay be.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 var abi benim sivilcelerimi onlar geçirmişti.
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 var tabi eczacıların hepsi yapabiliyor öyle şeyler sdf
Öne çıkan mesajlar