Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çikin wasp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Grup çok iyiydi adamın sesi hala yerli yerinde performans harikaydı. Yalnız seyirci bok gibiydi aynı bokum gibi millet çok iyiydi grupda coştu falan demiş. O lavuk sahneye atlayıp adamın mikrofonunu düşürünce adam bi küstü arkaya gitti yüzü düştü sonra 10 dakika vokali düştü sonra yine düzeltti Adam bir i wanna be somebody çalıyor arada davul bas giden yer var her konserde seyirciye söylettikleri alakasız üç beş kişiden i wanna be somebody sesi geliyor herif gazlamaya çalıştı 10 saat en son you suck dedi devam etti şarkıya. Nereye coştu adam ben olsam bu adamın yerinde bir daha gelmem, gelecek arkadaşım olursa onu da göndermem. adam 10 sene önce 23u829349ı23 kişinin önünde çıplak kadın yalıyodu şimdi bar grubu gibi olduk diye düşünüyodur vallahi yazık ya insan üzülüyor. ne bir müzik ruhu var dinleyenlerde ne bir bişey sizde de yok demek ki ki çok coştu adamlar diyosunuz. iki bira içip gidince her konserde coşuldu sanıyorsunuz. Bence biz büyük gruplar gelmesini hak etmiyoruz. Demet Akalın falan izleyin onda daha çok coşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 10 sene önce kadın yalayıp şimdi barda çıkıyosa burda dinleyicinin bi suçu olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benzetme yapmış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bilmiyorum ben eğlendim sonuçta. üstüme düşeni de yaptım fazlasıyla :) ama evet seyirci bok gibiydi yapıcak bişi yok. ben en son paradise lost'ta herkes elinde şarap varmışçasına "hm hm" derken coşuyodum kendi kendime, sonra utandım "ulan mal gibin zıplıom." diye. biraz duruldum. sonra dayanamadım yine coştum. ama gittikçe hevesler kırılıyo yalan değil. bi önceki konser daha rezildi ona rağmen geldiler ya ben ona şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar