Desolator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi haziranın ilk haftasıyla beraber (yuno patch ile) 2. class jobları seçebileceğiz.. size soracağım şudur ki, 2. jobumu wizard mı seçiim yoksa sage mi olayım??? (bu avantajlar, dezavantajlar olarak yazarsanız iyi olur) Hade KOlay Gele..[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 http://www.roempire.com burda vardır avantajları dezavantajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 onu niliyorum da, ben karar veremedim.. fikilerinizi almak için sormuştum ya... neyse... yinede eywallah...[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Sagei iş başında görmedim ama gördüğüm kadarıyla Sage Pvpde Wizardları yiyecek , fakat wizard ise Monsterlara karşı çok çok daha iyi . Ayrıca sage biraz destek karakterine kayış yapmış bence . Yani mage büyüleri bana yeter kalan yetenklerim partimi desteklemek olsun diyosan ve wizard avlıyım pvpde diyorsan sage. Yok ben toplu katliam yapıcam storm gust , lord of vermillion yapıp yaratıkların hayatını kaydırıcam diyorsan wizard seçim senin yani . Benim wizardım var işimide görüyor yani .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Dunedain, 05 Haziran 2004 01:11 tarihinde demiş ki: Sagei iş başında görmedim ama gördüğüm kadarıyla Sage Pvpde Wizardları yiyecek , fakat wizard ise Monsterlara karşı çok çok daha iyi . Ayrıca sage biraz destek karakterine kayış yapmış bence . Yani mage büyüleri bana yeter kalan yetenklerim partimi desteklemek olsun diyosan ve wizard avlıyım pvpde diyorsan sage. Yok ben toplu katliam yapıcam storm gust , lord of vermillion yapıp yaratıkların hayatını kaydırıcam diyorsan wizard seçim senin yani . Benim wizardım var işimide görüyor yani .... oks bab.. eywallah..[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sage i ben sevmedim, çok gereksiz skillerleri var, yani tamamen tek başına bişi yapamayacağın hale getirmişler.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sage woe de cok ise yariıorrr[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:56/42 [i]Swordman icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dunedain ve Blackdagger'a iltifatları için teşekkürler. Darksun neden sevmedim kardeşim beni? Şaka maka sage yani kendimi tutuyorum ama biraz pahalıya patlıcak büyüleri...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne demek canım her zaman :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
organized_chaos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tek kelimeyle: Wizard Sage denilen char FRP oynayanlar bilir ya da evde daha önce bu tür oyunları kasanlar en basitinden sage karakterini görmüştür!..Disciples adlı oyundaki elementalist i bilen varsa bu oyunda sage odur işte yani amaç daha çok savaşmaktansa destektir!Skillerini incelerseniz verilen sitelerden bunu sizde göreceksiniz ayrıca yürürkende büyü yapabilmesi bir avantaj gibi görünsede beraberinde agi kasmak gerektireceğini düşünüyorum ben ve bu sefer int ve dex eksik kalacak!Ama en güzel yanı party deki arkadaşlarının silahlarınıo baya uzunca bir süre elemental yapabilmesi bu da guilddeki elemental silah ihtiyacını geçici durumlarda ortadan kaldırabilir...Neyse ben wizard ım ve hala sage in faydasına inanmıorum.[signature][hline]Wizard Char.:organized_chaos Acolyte Char.:FreeLandeR Guild: AnaToLiaN_FiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Wizard daha baskın gibi.Sagenin bende pek güçlü tarafını görmedim.Aklıma gelmişken geyik gibi olacak ama seni burada görmek güzel:). Stormtrooper[signature][hline]Darkness crushes the world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar