Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Radiance' ın topakını görünce bir sonraki yaz sezonu için eleman aradığımı farkettim. Personel aramıyorum eleman arıyorum görev adamı arıyorum, şifo mehmeti arıyorum. Şimdi,bir sonraki yaz sezonu mayıs sonunda açılıyor, epey zaman var tabiki ama. Erken davranmak iyidir sanırım, nerde eleman bulurum. Canlı müzik için klasik gitar çalıp şarkı söyleyebilecek, gündüzleri garsonluk yapabilecek. Temizlik yapabilecek vs. Görev adamı işte kısaca. Extradan, hem garsonluk yapabilecek hem de 4 tane odanın temizliğini yapabilecek bayan eleman. Bu adamları nerelerden bulabilirim, böyle abuk subuk iş arayan kişilerin toplaştığı bir forum var mıdır ? Thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ama şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 gündüz garson akşam gitarist gece barmen sokak hanım mutfakta aşçı yatakta küfür vardı sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Harbi abi bu yapılır mı adama diye sorulur. Ayıptır sorması asgari ücret vermiceksiniz demi bu kişiye? Öğrenciyse vurmucaanız demi beline beline kırbacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Sadece garson arasaydın düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Adam direk nitelikli köle arıyor.Her işini yaptıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ulan rixos mu burası, ufacık pansiyon. adamın işine gelirse, ki sanki hiç o işleri yapan adam yok. eleman işte, biz ne yapıyorsak o da yapıcaz. sanki biz çalışmıyoruz akü. hem tatil hem iş. antalya' da bu arada yer, adrasan' da. ben hem burdan sorayım hem de başka bir site ismi tavsiyesi alayım dedim bilen varsa fln. öğrenci işi sonuçta. bu arada ben de öğrenciyim, öğrenci sömürmüyoruz maaşlı iş, napim öğrenciye sadece gitar çaldırıp aylık 3.000tl maaş mı veriyim. hayat güzel di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bizim "aşçı bahçivan garson resepsiyonist" var istersen satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 tamam ben ayarlarım sana tam istediğin tarz eleman. kalcak yer sorunu olur mu? + çalışma saatleri ve maaşı da belirtirsen güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 maaş nolcak abi asgari ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 fistanım kalcak yer sorunu olmayacak, çalışma saatleri işte erken yatan erken kalkar hesabı birşey olacka. yıldız mıldız yok ufak bir yer yani gözünüzde nasıl canlanır bilmiyorum da ufak 4 odalı narglie cafeli bir yer işte. maaş bilmiyorum henüz, dediğim gibi seneye zaten iş. ama çin usülü olmayacak elbet, bahşiş mahşiş zaten extra saymıyorum onu. nedense herkes tampondan anlamış lafı, neyse açıklamıym anlayan anlamıştır azıcık vizyonunuz geniş olsun pls ha bu arada yer adrasanda, hani antalya içinden gidip gelmeyi düşünüyorsa sorun olur herhalde kıt bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 eskişehirden gencler gidiyor olymposa kelebeklere falan hem çalışıp hem tatil yapıyorum diye. günlük 25 falan alıyolardır. bizim 2-3 arkadaş bu yaz gitti iş bulamadan döndü euhe. adrasanda çalışan bulurum rahat git çalış 3 ay derim iş hazırsa giderler. zaten hepsi aç, paraya muhtac okumaya calısan garip insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tek bildikleri sarki da akdeniz aksamlariysa mukemmel sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 burda var bir arkadaş eskişehirde öğrenci aynen dediğin gibi. her işi yapıyor akşamları canlı müzik halinden de memnun günde 5-6 bira içiyor yetiyor adama. barda gerçi adam da o da kolay iş değil tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 olymposta falan yatıcak yer+yemek karşılığı çalışan bi ton insan var, çok rahat bulursun aradığın tarz birini. gitar zate hemen her genç çalıyo klasik pop şarkıları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tanıdığım biri var Greeny, tam da söylediklerini yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 adrasana gitmistim gecen sene kafa dinlemek icin guzel cidden belki bu sene de gelebilirim sizin yerin ismi cismi nedir. ha gelirim ama akdeniz aksamlari calarsaniz geri giderim fdsgfh.. ayrica Mesaj gönderilemedi. 'Fistan' adlı kullanıcının mesaj kutusu doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 elesso said: olymposta falan yatıcak yer+yemek karşılığı çalışan bi ton insan var, çok rahat bulursun aradığın tarz birini. gitar zate hemen her genç çalıyo klasik pop şarkıları vs. yani, gelmişler bıkbık ediolar bi de. sendika olmuş paticik işçinin hakkını arıyormuş haberimiz yok :P şarkılar öyle zaten, azıcık işten anlasın adam yeter. da yani 3 şarkı bilip dingil dingil söylemesin şarkıyı tabi. Nakamura said: tanıdığım biri var Greeny, tam da söylediklerini yapabiliyor. PM ile görüşelim. Atıyorum. aente said: adrasana gitmistim gecen sene kafa dinlemek icin guzel cidden belki bu sene de gelebilirim sizin yerin ismi cismi nedir. ha gelirim ama akdeniz aksamlari calarsaniz geri giderim fdsgfh.. erenim eski dostum. kıt mısın leyn seneye diyorum canlı müzik. ha bu sene gelirsen ben sana winamptan çalarım bişişler ayıp ediosun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ben bu sene takıldım 1 ay kadar Greeny'nin mekanda. Yapılacak hiçbir zor iş yok onu söyliyim. Kaldı ki az kişi de çalıştık yine de nadiren yorulduk. Kısacası ben kefilim gidin çalışın g.t büyütün (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 1 ay niye çalıştın onu söyleseydin. niye gittin, kim kovdu açıkla detaya gir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 birader bırak detaylarla uğraşma ormanı gör ormanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 BİLADER NEDEN ADRES VERMİYORSUN, 3 KAMYON ADAM MEKANINDA BASMAYA GELİYORUZ. isim versene mekanın kankito! kalacak yer arıyoruz diyorum, kime diyorum alov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 abov görmemişim lan eskiden miyavlama çıkıodu şimdi tepedeki yazıyı okumak zor gelio fçaömds dur pm den şey ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar