Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha ne kadar bekleriz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce bu opitkleri daha ne kadar bekleriz kac gun oldu hala bi gelişme yok gibi uploadlarda bilen bişiler duyan yada bilen warsa bizimle paylasin lütfen (acim hafiflior ) :p[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:57/16 [i]Vit-Shield Crusader
Mesaj tarihi:
ulan finallerim bugün bitti yaz okuluna 1 hafta war.. ondada internet böle oldu. şansıma sıçam...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
msn zaten hotmail üzerinden olduğu için 2 seferde giriyo diğer herşey normal
oyun fln oynamıyorum ben pingler konusunda bi bilgim yok ama daha öcne fiber gittiğinde google da arama yapmak kasıyodu adamı şimdi normalne[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Benımde bazen hotmail gırıyor bazen gırmıyor ama oyunlarda deliii lag var =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
msn hotmail flm onlara girmio. ama net im de pek bi sorun yok. Yabanci shard da uo oynadm bugun hemde pvp shard di pvp yaparken bile donma olmadi. downloadlarda normal gorunuo web browserdan 12 ile flm cekiom (128k dsl ) dediim gibi msn haric sorun yok maillerime giremiom :(
Mesaj tarihi:
ben çok sinir bozucu bi şey söyliyecem, yurt dışındaki enemy territory serverlarına ping 70-100 arası çok rahat oynuyorum ?

*!ahhh! uhhh vurmayın lan durun!! *

[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 11 Haziran 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ilk 1 2 gun gercekten felaketti netle ilgili bisiyi yapamiyordum nerdeyse ama suan hersey cok guzel aman nazar degmesin:) biraz maillere girerken zorlaniyor okadar msn fln gayet iyi ....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 11 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
Ya bende bi sorun yok sadece msn 2 denemede online oluyo onun dışında gayet normal internetim?

aynen bnmde böle hatta hotmaile flmda gırıorum rahat sarkı vs de ındırıorum kazaa vs den (alakalı mı bımorumda :-p )

sadece bugun bı gıttı net modemı cıakrıdm taktım duseldı oda nazara geldı sanırım :)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
demin geldi pingler oyundan 115ping aliordum dedim oldu sonra 30 dk sorna gene gitti bi baktim patlamis yurtdisi gene kablo kopsa bole bisi olmazdi bence.. bisieler yapiorlar calisma gibi elbet yakın zamanda gelir umitliyim[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader
  • Yeni Oluştur...