BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sizce bu opitkleri daha ne kadar bekleriz kac gun oldu hala bi gelişme yok gibi uploadlarda bilen bişiler duyan yada bilen warsa bizimle paylasin lütfen (acim hafiflior ) :p[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:57/16 [i]Vit-Shield Crusader icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bence çook bekleriz daha her zamanki gibi tatile denk geldi pff :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya bende bi sorun yok sadece msn 2 denemede online oluyo onun dışında gayet normal internetim?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bende sitelerden 4-5kb ti gecmiyo dc++ da hublardan surekli dusuorum .. 3-4 tane mame rom cekicem die yapmadigim saklabanlik kalmadi[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 rezalet ya oyunlarda ping 2000+ geziyor.siteleri açıcam diye 5 dakka bekliyorum umarım haftasonunna düzelir dicem ama hiç umudum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Vodan, 11 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Ya bende bi sorun yok sadece msn 2 denemede online oluyo onun dışında gayet normal internetim? gir bi hotmaila filan oda olemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ulan finallerim bugün bitti yaz okuluna 1 hafta war.. ondada internet böle oldu. şansıma sıçam...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 msn zaten hotmail üzerinden olduğu için 2 seferde giriyo diğer herşey normal oyun fln oynamıyorum ben pingler konusunda bi bilgim yok ama daha öcne fiber gittiğinde google da arama yapmak kasıyodu adamı şimdi normalne[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Benımde bazen hotmail gırıyor bazen gırmıyor ama oyunlarda deliii lag var =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 msn hotmail flm onlara girmio. ama net im de pek bi sorun yok. Yabanci shard da uo oynadm bugun hemde pvp shard di pvp yaparken bile donma olmadi. downloadlarda normal gorunuo web browserdan 12 ile flm cekiom (128k dsl ) dediim gibi msn haric sorun yok maillerime giremiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben çok sinir bozucu bi şey söyliyecem, yurt dışındaki enemy territory serverlarına ping 70-100 arası çok rahat oynuyorum ? *!ahhh! uhhh vurmayın lan durun!! * [signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Haziran 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valla ilk 1 2 gun gercekten felaketti netle ilgili bisiyi yapamiyordum nerdeyse ama suan hersey cok guzel aman nazar degmesin:) biraz maillere girerken zorlaniyor okadar msn fln gayet iyi ....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 msne 1 kerede giriyorum hotmailde 5 veya 10 saniye maks aciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 arkadaslar sorun downloadlarda deil uploadlarda yani oyunlarda uzucu olanda bu zaten :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dl lerdede sorun var bangbusdan bisi indiremedim mesela bugun bittorentde sorun verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Vodan, 11 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Ya bende bi sorun yok sadece msn 2 denemede online oluyo onun dışında gayet normal internetim? aynen bnmde böle hatta hotmaile flmda gırıorum rahat sarkı vs de ındırıorum kazaa vs den (alakalı mı bımorumda :-p ) sadece bugun bı gıttı net modemı cıakrıdm taktım duseldı oda nazara geldı sanırım :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 demin geldi pingler oyundan 115ping aliordum dedim oldu sonra 30 dk sorna gene gitti bi baktim patlamis yurtdisi gene kablo kopsa bole bisi olmazdi bence.. bisieler yapiorlar calisma gibi elbet yakın zamanda gelir umitliyim[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar