The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Millet yıllardır oynamadık ne rpg ne maul, td ne hero arena, ne map bıraktım fakat bildiğimiz ( pg deniyor sanırım ) ünite bas hero bas exp al WIN! Warcraft maplerini üç beş kereden fazla oynamamıştım. Elimdeki laptopun dandikliğinin de etkisiyle single player warcrafta sarınca bir şey dikkatimi çekti böyle bir şey var mı yoksa bir tarafımdan mı uyduruyorum size sorayım dedim. Single player haliyle botlarla oynanıyor. Dikkat ettim undead seçtiğimde inatla yardıma gelmiyor adamlar. Human seçince düşman yoldayken teleport oluyor ama undead oynadığım hiçbir oyunda bot dostlarımın umrunda olmadım bir iki üç beş on olunca yahu dedim ne iş ? insane botlardı bi de hani easynin kendine hayrı yok diyecek olsanız. Öyle oyunun senaryosunda filan undeadin genel bir sevilmeme durumu filan var mı ? Yoksa ben mi uyduruyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 3 ırkın biğrleşip undeadle savaşma durumu var campaignde ama bunun skirmishlerle ilgisi yok. en son AI scriptlerine baktığımda (6 yıl falan) ole bi fark yoktu, denk gelmiştir. O sırada adamlar başka bişi yapıyodurlar falan. zaten 1v1 oynasan daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 undead'ler genelde cami önüne bırakılır cocukken, ana baba sevgisi görmezler hiç. bilgi-kültür sokakta öğrenilir, tinercilerin %98 i undeaddir. ne yardımı bekliyorsun onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 alt+g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 humanlardaki mage heronun teleport büyüsü vardı sanırım, belki o da farkettirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar