Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 benim ev küçük parkta. apartmanda boş 2 tane daire var. ya 550 yada 600 lira kirası. 2-3 kişi rahatlıkla kalınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Vingthor var Ege biyolojide Eve falan çıktı o gerçi ama nasıl buldu etti bilmiyorum, linklerim topiği görürsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Riverwind said: ege dokuz eylül ne farkeder ya izmir sonuçta :D çok farkeder dokuz eylül dağda ahah öğrenci köyünü tavsiye etmiyorum ben de kalmayın,gidim k.parkta 3+1 hedö hödö bay&bayan bulursunuz cok rahat okulada yakın olur onun dısında metro duraklarına yakın yerler olabilir(üçyol,çankaya belki diğerlerinden uzak durun xD) 20-30 dakka max mesafeyle evka4-0smangazi-manavkuyu civarına bakın bi 20-30dakka uzaklıkta mevlana mah diye bi yer var ordadnda uzak durun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bana dert değil de, familyanın içi bi rahat etsin bi iki ay. sonra eve çıkızlamayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 çok sıcak abi hava izmirde parkta filan kalın lan. serin serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 geçen sene öğrenci köyünde kaldım ben, yeni yapılan binalara yerleştirdiler. çift kişilik 290 tl yemek dahil değil. açıkçası çok çektik :( sosyal tesis diye bir yeri var yemek için ama gitmedim bile. öğrenci için çok lüks. izmirin soğuk olduğu iki ayda ısıtma sistemimiz bozuldu yapamadılar. öyle sinir durumlarda kaldık ki 2 hafta falan gelip boruları elleyip gittiler böyle odadan. oda dediğin 3 adımda bitiyor zaten. resimlerde gösterilen ilk yapılan yurt binaları, sonradan yapılan binalarda odalar daha dar tutulmuş. altın kafes resmen. yazın ayrılırken de bir yığın laf yedim gereksiz bir durum yüzünden bütün yatak&çarşaf parasını benden aldılar. ya bütün dertler beni buldu ya da gerçekten kötü yönetiliyor. örneğin sitede vaadedilen mutfağı biz mayısta görebildik ancak. mayısa kadar ne yedik ne içtik belli değil. koca yurt yapılırken bir kişi çıkıp da mazgal koyalım yerlere dememiş. her yağmurda göl oluyor yerler. tabi iyi yanları da var. foruma ve küçükpark gibi yerlere üç beş adım mesafade olması, kampüs ile bitişik olması gibi. verdiğim paraya kesinlikle değmedi. 320 yapmayı düşünüyorlardı en son iki kişilik ücreti, yurttaki ilk ay ücretinden sonra arttırabilirler. duyurayım bunu da burdan :) ek: internet ege üniversitesinin ancak 1-2 senedir portları kapatıyorlarmış. hafta içi sabah 7 den akşam 5 e kadar rapid gibi bazı siteleri kullanmak yasak. torrent ise tamamen yasak. bunlar haricinde de öyle ultra hızlar yok, normal ev adsl kullanıcısı gibi öğrenciler. ekleyeyim hazır aklımdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 başvurdum yine de, bakalım tutacak mı. ne zaman belli olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 öğrenci köyüne güç bela girdik bakalım şimdi nolucak bazıları memmun hayatından bazıları değil anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dokuzeylüldeyseniz, buca'da bornova'dakinin yarı kirasına kalırsınız. ama buca koop'tan tutmayın evi, şirinyerden tutun. eviniz soyulmasın, daha rahat ulaşın şehre. zira buca izmir dışı gibi bir şey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 utopia said: istanbul'da oturup sabancıya her gün evinden gidip gelmek gibi bir şey o asd. onu yapan çok. hatta dört sene boyunca yapan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 öğrenci köyü almadı beni. yurt olayına girdim bornovada. no tarikat. tarikatlar da nne yurt açmmış arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Baluu said: Şu şehri o kadar övüyorlarya her yerde ona yanıyorum, kaldır at çöpe, haritadan silinecek memleket, Van bile daha güzel be. sabah sabah güldürdün Allah'da seni güldürsün nedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ben de nefret ediyorum fazla büyütümesinden ahahah izmir iyidir güzeldir tatlıdır hoştur gittim gördüm zamanında sevdim de, Türkiyenin en güzel ili değil bence, fazla pohpohlanma var ortada asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 eternalus; evet tarikat yurtları hiç hoş değil ama;onları bir nevi geçiş olarak kullanabilirsin.. bölümdekilerle kaynaştıktan sonra kafa dengi biriyle eve çıkma olasılığın artar ve o zamana kadar kiralar azda olsa düşer. şu ara tam zamanı..kiteliyorlar millete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar