SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 çok sevgili patiler ben şuanda esk. osmangazi kimya bölümü 3. sınıf öğrencisiyim ve bugün itibari ile ondokuzmayıs üni malzeme müh kazanmış bulunuyorum(:P) şimdi gelelim mevzuya ögrenim ve harç almaktayım. 1-2 sorum var. 1- samsunda kayıt yaptırmak için eskişehirden gidip çıkışımı alıp lise diplomamı almam mı gerekiyor? 2- öğrenim ve katkı kredim noolcak yeniden mi başvurcam? konuyla alakasız 3- aile yanında mühendislik okumak mı yoksa basıp gidip mevcut okulunu bitirmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 öğrenim ve katkın iptal olacak ve 2 sene sonra ödemeye başlaman gerekecek sanırsam ama emin değilim katiyen.. ayrıca aile yanı falan zor olur üniversite ama istediğin bölüm oysa takma onu git oku derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yokmudur hiç daha önce okulu bırakmış biri bu kredi ögrenim konusunda yardımcı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 öğrenim kredin son tarihine kadar sana ödenmeye devam edecek. katkı kredisi de alıyorsan kredi yurtlar müdürlüğüne dilekçe verip ya yeni okulun için ayarlatacaksın ya da donması için müracat edeceksin. (aynı durumu ben yaşadım dilekçe falan vermedim hala kredi yi alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar