SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Geri ödemesiz bursa okula kayıt olurken mi başvuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 burs dediğin geri ödemesiz olur zaten. diğeri kredi. o neye başvuracağına göre değişir ama kykya başvuracaksın gibi. onun tarihleri belli oluyor netten vuruyorsun sonra belge gönderiyorsun sanıyırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 siteye bakınıyorum yok hiçbirşey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kyk ya 14 agustosta baslıyomus basvurular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ok dude, iyi oldu bu bilgi, terazini kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Abi burda böyle bişi yaziy =( 2009-2010 ÖĞRETİM YILINDA KURUM YURTLARINDA BARINMAK, BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ ALMAK İSTEYEN; ARA SINIF (ÖN LİSANS, LİSANS VE YÜKSEK LİSANS) ÖĞRENCİLERİNİN BAŞVURULARI 01 TEMMUZ-02 AĞUSTOS 2009 (02 AĞUSTOS 2009 DAHİL) TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR. http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/arasinifbasvuru.php geçmiş mi yani tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 öğrencilere geri ödemeli burs verilir ben tarafından. sadece bi senet imzalıycaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oha lan yüksek lisasnda da burs verdikelrini bilsem başvururdum.. kesin çıakrdı.. dur lan ben başvurmadıysam da kesin çıkmıştır ama mal gibi gidip almamışımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bu yıl girdiysen bi üniversiteye başvurular henüz başlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Cd- said: Abi burda böyle bişi yaziy =( 2009-2010 ÖĞRETİM YILINDA KURUM YURTLARINDA BARINMAK, BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ ALMAK İSTEYEN; ARA SINIF (ÖN LİSANS, LİSANS VE YÜKSEK LİSANS) ÖĞRENCİLERİNİN BAŞVURULARI 01 TEMMUZ-02 AĞUSTOS 2009 (02 AĞUSTOS 2009 DAHİL) TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR. http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/Haber/arasinifbasvuru.php geçmiş mi yani tarih ara sınıflara geçti bildiğim kadarıyla dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kyk nın siteye bağlanamıyorum göçmüş. Bugün başladı dimi başvurular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başladı ama girilmiyo siteye girilsede 4-5 tane adım var birine girse digerinde göçüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar