BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 italyada da aynı taktiği kullandım baya etkili idi. ama amc çok yetenekli olmalı. oluyor elbette ama dc ler iyiyse top geçirmiyor zaten. amc için bu taktikte gourcuff gol kralı oldu italyada. aynı taktiği deniorm burda işe yarıyor.
NoS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Benim Everton da Gourcuff var kanata aldım Di Maria ile birlikte kanatta oynatıyorum senin dediğin gibi kral fln olmadı ama iyi bir ortalaması var.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 amc çünkü asıl yeri. amr değil. fiyatı 57 m di en son. ben dolar olarak oynuyorm tabi
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 gour ve di maria oyunun en iyi genc offansif orta sahalari bence de.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 BiTcH_oFBaT said: 4-4-2 diamondda iki forveti de advanced forward yapıp , kanat adamlarını da WB pozisyonuna çekip üstüne AMCdeki adamı ROAMsız oynatmayı denedin mi? ÇOK EĞLENCELİ maçlar izliyorsun o vakit. bir de MC elemanlarına "move into channels" verdin mi , yeme de yanında yat
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 llorenteyi aldım beşiktaşa, koydum complete forward diye. adamrekorları alt üst etcek yakında :D gerçi adamı rossina, gökhan inler steven defour ve park ji sung besliyo ama :D edit: bu arada neden kimse defourdan bahsetmemiş?
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ya Mart başlıyor hala çıkamadı patch. Tamam hani kolay bir iş değil ama bu adamlar hakkaten çok geç çıkarıyorlar oyunun kendisini de patchlerini de. İlk patch hariç tabi, o da korsan önlemi diye düşünüyorum biraz..
poopla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 korsanı çok komik oyunun . yüklüyosun netten. oyuna giriyon ne crack ne bişey tıklıyon offical linke patchi yapıyosun al sana orj oyun :D
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 patch patch patch diye aglayanlar icin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ağlayanlar diyorsn da geç oldu o yüzden ağlıyoruz. Mart başında çıkacak olması komik. Transfer kapandıktan 1 hafta sonra çıkmalıydı atch. Transfer sezonuna kadar da motor geliştirmesine falan odaklanıp halletsinler biraz hızlı çalışsınlar. :(
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mclovin de öyle bi link vermiş ki saol yani :) offical sayfada sticky olan bi postu göstermek müthiş başarı
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne zaman çıkıcak ne zaman çıkıcak niye çıkmadı niye çıkmadı diye sormayın o zaman, gidin official forumlardaki sticky olan threadleri okuyun azcık.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ee sen de bizim yazdıklarımızı görmezden gel? Ne zaman çıkacağı belli, sadece geç olması kötü. O zaman Duke Nukem Forever neden çıkmadı diye de isyan etmeyelim hiç, elbet çıkar diyelim official forumunu takip edelim kuzu gibi =D
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 akepe gençliği :) sorgulamak yok , ne deniyorsa ona inan!
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 atarla ne ilgisi var ofansif bir mesaj dahi değildi, anlamsızca ayar verme çalışmalarına kurban gitti. geç olması ayrı birşey. işin o kısmı beni ilgilendirmiyor kısacası. şubat sonu mart başı denmiş vardır bir bildikleri elbet.
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu her sezon bende bi form düşüklüğü yaşanıyor lig ortasında.tamda avrupada dişli takımlarla oynayacağim zamana denk geliyor..bunu atlatmanın bir yolu yokmu...
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bir şey sorucağım mesala back room advice ile oyunlar üstüne traning yaptır diyor sana ve train dediğinde traınıng menusune yönlendırıyor Rsm no 1 bknz Resim Ama koçlar kimseyi çalıştırmıyor gözüküyor resimin en alt menüsünde ( Numbers of Player Training), ben mi yanlış anladım bu menünün işlevseliğini yada birşeymi ıskalıyorum : ) 2. kez oturdum başına oyunun :P Ek olarak normal traning menusunden ayarladım training Scheduleri, оrada bir problem yok gibi. Birde staff kadrosunu ne zaman yükseltmek lazım şu an için iyi geldi Gs nin kendi staff kadrosu. hmm hmmm neyse advices up pls :*
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben en kısa sürede en mükemmel backroom staff kurmaya çalışıyorum. Çok etkili bence oyunda. Ciddi faydasını gördüm
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 daha kisa surede daha iyi sonuc ve daha az sakatlanma icin backroom'u iyi yapman lazim evet.
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 massosoit said: bu her sezon bende bi form düşüklüğü yaşanıyor lig ortasında.tamda avrupada dişli takımlarla oynayacağim zamana denk geliyor..bunu atlatmanın bir yolu yokmu... Yokmu buna bir çare beyler...
Öne çıkan mesajlar