calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 değerler abartı ya. yani başlangıç olarak doğru düzdün bi para vermiyo ama misal şöyle diyim Sivok 11.5 milyon dolar falan değeri. batuhan 15 falan civarındaydı yanlış hatırlamıyosam. necip 5 milyonun üstüne gidiyo her halükarda falan filan, ve necip' i real istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 simdi, cogunuz turkiye quickstartiyla oynuyorsunuz sanirsam. small db ve Turkiye olunca, baska kaleci yok dunyada yedek kaleci alacak :P oyle bir sikinti var, oyunu full oynayinca hakan arikan falan alinmaz. Bi de bugun yeni build cikti teste, hala test ediyoruz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gerçi doğru small db olayın hiç dikkate almamıştım. en son hangi fm yi small oynadım acaba bundan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tam olarak çıkış tarihi nedir oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 demo'yu kimler çekti bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mevcut , oynamak üzereyim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 skin çok kötü , continue tuşunu buütün olaydan çok uzaağa koynuşlar. hoş hiç bi zamn orjinal skin ile oynamadığım için , sorun olucak bi durum yok. 2-3 maç yaptım , maç motoru eğlenceli olucağa benziyor. transferler falan görmek için oyunun full versiyonunun elimize geçmesi lazım. geçen seneden daha keyifli gibi olucak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 space'e bas aga contunie için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @Azmodai Turksportal'da okudum da editör baya gelişmiş felan lig ekleyebiliyormuşsun diyolardı. Acaba data editör hakkında yeterli bilgi alabileceğim bildiğin iyi bir forum varmı? @nilep Bu zamanda Cd ile oynaman korsanlığın önüne geçilememiş olması, yeni yöntemlerinde işe yaramaması. CD ile oynamak istemiyorsan alternatif sunmuşlar zaten : Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Abi cd alırım orjinal ki alıyorum da ama yine de nocd fix indirip kullanıyorum. CD'den oynamak hem cd'nin hem de cd sürücüsünün ömrünü kısaltıyo, oyunlar da daha yavaş çalışıyo sanırım :/ Yani cd'den oynanıyoken korsanın önüne geçiliyor mu sanki? :) Gerekirse her oyunu açışımda şifre gireyim yeter ki cd'ye zorlamasın. Steam kullanmak istemiyorum çünkü cd'yi almak istiyorum. Dursun yanda sonra istersem tekrar takar yüklerim. 5 saat steamden tekrar inmesini beklemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Pallando said: @Azmodai Turksportal'da okudum da editör baya gelişmiş felan lig ekleyebiliyormuşsun diyolardı. Acaba data editör hakkında yeterli bilgi alabileceğim bildiğin iyi bir forum varmı? Evet, bu fonksyon var, ama hic test etmedim, onu demek istedim. Yeni ligler olusturabiliyorsun. Ama ne kadar kapsamli, rulesetler falan ne kadar iyi bilemicem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @Azmodai Teşekkür ederim biraz forum dolanayım o zaman merak ettim baya inş kapsamlı yapmışlardır :) @nilep CD ile de önüne geçilemiyor ama adamlar çare olarak onu düşünmüş ne diyebiliriz? Oyuna her girişte online olmanı şart koşsa ve oyun orjinal değilmi ona göre giriş yaptırsa bu seferde kullanıcılar internetim yok diye oynayamıcam mı dicek. Ve bu sistemde kırılıyor sonuçta. Oyunu oynayanlardan çoğu korsan oldukça bu tip uygulamalar olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Arkadaşlar netten oyunu almaya niyetlendim..Bazı tereddütlerim var,bilen bi arkadaştan yardım rica ediyorum..Oyunu bir arkadaşımla ortak alıcaz,yalnız kendisi baska sehirde.. Ben CD'den yüklesem,arkadaş netten çekse,sonra CD'nin içindeki şifreleri girsek hallolur mu,yoksa CD'yi de arkadaşa yollamam gerekir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 FM2009'da cd zorunluluğu yoktu ve bildiğim kadarıyla deli gibi sattı abi :) yani şart değil ki.. Sadece bu forumda key alıp işte kişi başı 15 liraya gelirse alırım diyen bi sürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Güzel öyleyse..İlgin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 evet ama kimse nedense almaya niyetlenmiyor. oyunu alıcak olan birisiyle ortak olmak istiyorum , nerde niyetlenenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 şimdi cd olayının nedeni şu imiş : fm 2009da korsanlar (zannedersem deneyerek) orjinal dvd alanların cd keylerini deneyip bulmuşlar ve mağdur olan bir çok kişi olmuş bu yüzden cd key yok, ve bu yüzden cd ile sadece bir bilgisayarda oynanabilecek. diğer yandan adamlar bas bas steamden alın diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yemezler işte abi direk Steam'in tekelleşme çabası bu. Off orjinal alsan bile nocd fix indirmek ya da daemon tools pro falan kullanmak zorunda olmak kötü bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Azmo sana bişey sorcam dikkatimi çekti de vanilla demoda Arda'ya baktığımda est. value. 5.5m pound falandı. Strawberry'de gs ile açtım 12.5. neden böyle değişiyo ki fiyatlar? :s Hatta çoğu oyuncunun fiyatı katlanmış şu anoynadığımda :s Dünyada alacak başka adam bulunamadığından mı böyle oldu şimdi fiyatlar? Small db diye mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 azmonun yerinde olsam 1 ay foruma girmezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Anladığım üzere "5 aktivasyon kodu" muhabbeti kalkmış.Oyun normal kutu olarak alınabilecek veya Steam üzerinden download edilebilecekmiş.Bu durumda birden fazla kişi fm alma durumu da gitti sanırım..Götlek herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ben hiç bişi anlamadım o kadar sayfa okumak zoruma gitti. Nedir bu adamların yaptıkları orjinal CD almak zorundamı kalacagız. Tamam alalım sorun değil fiyatı ne olacaktır. CD ile aldıgım zaman bana artısı ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Vicdan rahatlığı dışında bir artısı yok. Patch geldiğide yeni crack çıkmasını beklemeden indirip kurup oynayabileceksin buna artı denirse budur artısı :D Cüzdanından da abartı bi eksisi olacak tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şimdi orjinal kutulu alırsak onu Steam'e tanıtabiliyor muyuz peki ? Yani Steam görsün her zaman vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 39,99 diyor steamde doğru mu bu? Çok değil mi? Bunun bi TR dağıtıcısı olur mu? İllaki orijinal oynamak istiyorum bu senekini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar