nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hızlı defans istenmiş de otamendi baya bi hızlı yani servet'in 2 katı neredeyse :D onu alın bence ucuz hem
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Otamendi çok canlı defans bence kaçırmayın.Hayır ben kaçırdım ordan biliyorum,interde kendisi
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Abi PA'sı kötü olabilir de özellikleri gayet iyi illa PA mı arıyosun adamda? Zaten yaşı da çok genç değil yani CA'sı gayet yeterli. Galatasaray'ı Real Madrid yapacaksın utanmasan :D İyi oynayan adam alınır abicim. Benim 150 PA'lık Baros'tan aldığım verimi -9 PA'lı Alipio veremiyo mesela :D
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dediğimi anla lan önce :D pasına bakıp bakıp yazıyosun manasında dedim ben onu sadsa galatasarayla yeni başladım zaten baya müthiş bi takım olduk 2. sezon
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ha yok abi PA'sına falan bakmadım burda biri söylemişti baktım öyle iyiydi yani oyunda
poopla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi defansın pa sını hangi özellkler belirliyo taç korner falan etkiliyomu
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Pa o şekilde belirlenmez. ratingler belirlenir. Current ratingi ne kadar performansla oynadığını anlatır o mevkide. Ve bildiğim kadarıyla kornerler zaten sadece korneri kullanan adamı bağlıyo, taç da ekstra. Taç kullanamayan adam kötü defans değildir yani :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Potential ability :D
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi üst üste 2 gün maç mı koyulur biri istanbulda biri adanada
poopla Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oyun motoru hakkında yorum yapan yok hayret
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Oyun motoru olmuş da o yüzden :) Gerçi 2009'dan da memnundum ben. Millet dediklerimi yapmıyolar sigames sucks diyodu ama benim her dediğimi yapıyolardı valla :D
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hem sevincliyiz hem dertli. Neredeyse tüm takımı baştan aşağı kurmam gerekiyor forvet hariç, baya yoğun bir transfer dönemi olacak =/
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya ben cm4 ten beri nedense zevk alamıorm cm/fm den. yok yani sarmıo artık beni. gerçekçiliği falan mı azaldı bilemiorm amane kadar başarısız olursam olayım eskiden devam ederdim oyunlarıma cunku ligden dusmemeye oynamak bile zevkliydi. yeni oyunlardaysa şampiyonluğa oynasam bile sarmıo artık ki hiçte ole iyi oynayan biride değilimdir oyunu. her sene oyunu kurar açar oynarım ama dediğim gibi cm4 ten sonra oyun bana bayık gelio artık.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Galatasaray al başla..Tüm acılarını unutacaksın
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bnm takımımda bu kadar overrated yapılsa bende fb le coşabilirdim tabi. baros a 10m€ falan değer biçmişler. asfdasfda
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Gol kralı olmuş, geçmişi de var geri dönüş yapıyor gözüyle bakılıp o kadar değer biçilebilir gayet normal abi :)
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ne bilim bana cok geldi. gerçi farketmez oyun beni sarmıo artık. ozrla oynuomusum gibi gelio. istiolarsa 41243214125m€ butce versinler herhangi bi takımla.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Oyuncu fiyatları biraz uçuk olabilir ama zorluk seviyesini iyi ayarlamışlar bence. 4.sezonumdayım,takım da güçlü sayılır,ama gel gör ki avrupa'da çeyrek finalden öteye gidemedi takım..Büyük takımlar gelip ayıklayıp gidiyolar
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nileppezdel said: Oyun motoru olmuş da o yüzden :) Gerçi 2009'dan da memnundum ben. Millet dediklerimi yapmıyolar sigames sucks diyodu ama benim her dediğimi yapıyolardı valla :D senin taktik kötüymüş demek ki :) bu seneki motor 2007denberi oynadığım en iyi motor.. 2-3 aksaklık var , onlar da şubatta giderilir rahatlıkla , çok möhim şeyler değiller :) tek derdim alttan alıcak bi takım bulamamak şu ana kadar , bağlanamadım hiçbi takıma :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Abi bırak ya taktiğim gayet iyiydi çatır çatır oynayıp başarılı oluyordum dediklerimi de yapıyolardı. Yaptıramayanlar utansın (:P)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 başarılı olmak kriter mi abi bu oyunda? ben oynayıp da başarılı olmayan görmedim zaten :) paticikte herkes en geç 8 sezonda şampiyonlar ligi kazanıyor sonuçta ;)
Öne çıkan mesajlar