Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o attığın mesajlara bakıyorum vagner love'dur, gökhan inler'dir ne oluyoruz yahu? böyle olmaması lazım : ( çok mu kolay olmuş transfer yapmak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 biraz kolay olmuş gibi evet, ama elanonun baroşun kewellın geldiği takıma gökhan inlerin vagner loveın falan gelmesi çoook abes değil. bi tek micah richardsa şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adamların gelmesinden çok o kadar parayı nerden buluyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elanoyu falan istediler 20 milyona 7 milyona sabri 9 milyona gökhan gitti , sponsorlar falan derken oldu. bide 48 aya bölünce başta 4te birini ödüyosun onunda etkisi var :D edit: ha bi de takımın -87 milyon doları var balance ta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi ben narasonun oyun sistemini yazdım önceki sayfada sanırım. Takımı batırır ve 48 ayda öderi,m ya siz rahat olun laflarıyla herkesi kandırır. :D Yani transferlerde bi sıkıntı yok, bu herif her oyunda böyle oynayıp abidik transferler yapıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 4 sene üst üste şampiyon oldum daum hala takımın başında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Oyunu fastestta oynuyosun ve uyumuyosun heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 gibi sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Facepack sitelerinde TSL yok mu henüz? Tek tek takımlar gördüm GS,FB falan. Komple TSL bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sostizm said: Facepack sitelerinde TSL yok mu henüz? Tek tek takımlar gördüm GS,FB falan. Komple TSL bulamadım. turksportalda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çok ilginç, cmfmfan.com açılmıyor. ktunnel ile giriliyor girince de Rapid linkleri görünmüyo ve tıklanmıyor. bir sebepten cmfmfan da mı yasaklandı acaba? Orada güzel bir facepack buldum. Turksportal'da dediğim gibi, bütün lig için yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ben de bulamadım bulan olursa güzel olur. Değişik yamalar yapmışlar ama korktum onları kurmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi 9 yıldır nedir bırakamadım pis oyunu.bu sene oynamıycam dedim gittim gene aldım :P.bağımlılık yarattı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sostizm said: çok ilginç, cmfmfan.com açılmıyor. ktunnel ile giriliyor girince de Rapid linkleri görünmüyo ve tıklanmıyor. bir sebepten cmfmfan da mı yasaklandı acaba? Orada güzel bir facepack buldum. Turksportal'da dediğim gibi, bütün lig için yok. Geldim işten açtım giriyor. Demek ki Türktelekom bunu da ERİŞİLEMEZ eylemiş. http://forum.cmfmfan.com/showthread.php?t=61147 h t t p://forum.cmfmfan.com/showthread.php?t=61147 Edit: bu da kolay C/P için buradan bi şekilde ulaşabilirsiniz. Çok da şık olmuş, font ve resimlerin köşelerinin yuvarlaklığı falan. Ben kurdum güç bela. Ktunnel ile rapid dışı bir uploaderdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İngilizcem fena değildir, ancak ben bazılarını böyle yorumlamamıştım. Look for overlap / take a breather birbirinin zıddı gibi anlamıştım ben, biri Bastırr deparlaaa parçala kendini, öbürü ağırdan al, kendi sahanda top çevir bi soluklan gibi yorumlamıştım ben. Diğer bazı seçeneklerde de farklı yorumladığım şeyler var ama buradaki anlamlarına yakın düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Oyuncuların istediği wageler sacmalamıs biraz..Gökhan Inleri aldım 30k/pw istedi,sezonun sonlarına doğru ben yeni kontrat isterim lan dedi,kaç para dedim? 65k dedi..Oha sen kimsin olm?Kötü gökhanın istediği paraya bak..Arkadaşta da Ernst 75k istemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sostizm said: İngilizcem fena değildir, ancak ben bazılarını böyle yorumlamamıştım. Look for overlap / take a breather birbirinin zıddı gibi anlamıştım ben, biri Bastırr deparlaaa parçala kendini, öbürü ağırdan al, kendi sahanda top çevir bi soluklan gibi yorumlamıştım ben. Diğer bazı seçeneklerde de farklı yorumladığım şeyler var ama buradaki anlamlarına yakın düşünmüştüm. aynen katılıyorum sosti.. presi azalt "stand-off" olan seçenek zaten. look for overlap "ara vermeden saldırmaya devam" "haydi aslanlar yürüyün" gibi bi seçenek bence. "get stuck in" kayarak müdahele gibi , "tackle more" gibi bi emir gibi geliyor bana. "stand on feet" ise ayakta kalarak müdahele etmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi bursaspor ile başladım. 2 transfer yaptım. brezilyalı mc ve left winger olmak üzere. kadromu da korudum. 4-3-2-1 oynuyorum. Hazırlık maçlarında çok iyidi takım. Underground takımlara 5-6 çaktık. gladbach, le mans, shaktar, partizan gibi takımları 2:0, 2:1 lik gibi skorlar ile yendim hep ama lige fena başladım Bursa 0:0 Diyarbakır Trabzon 2:0 Bursa Bursa 1:1 Manisa Orta sahadaki 3'lüyü yanlışmı oynatıyorum acaba ya? Ya da Sercan tek başına Poacher tarzı oynayıp yetemiyo mu ilerde anlamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abi look for overlap cidden kanatlar olmalı da take a breather bence biraz top çevir sakin ol dinlen demek olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tunch said: sostizm said: İngilizcem fena değildir, ancak ben bazılarını böyle yorumlamamıştım. Look for overlap / take a breather birbirinin zıddı gibi anlamıştım ben, biri Bastırr deparlaaa parçala kendini, öbürü ağırdan al, kendi sahanda top çevir bi soluklan gibi yorumlamıştım ben. Diğer bazı seçeneklerde de farklı yorumladığım şeyler var ama buradaki anlamlarına yakın düşünmüştüm. aynen katılıyorum sosti.. presi azalt "stand-off" olan seçenek zaten. look for overlap "ara vermeden saldırmaya devam" "haydi aslanlar yürüyün" gibi bi seçenek bence. "get stuck in" kayarak müdahele gibi , "tackle more" gibi bi emir gibi geliyor bana. "stand on feet" ise ayakta kalarak müdahele etmek gibi. look for overlap bindirme/forward runs yapacak yerler ara, take a breather forward run yapma diye yorumladim bunlari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 take a breather "nefes al" gibi bişey.. aktif dinlemne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 look for overlap ı defansın arkasına sarkma take a breather ıda zaman geçirme diye algıladım bende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 her commandin zittini uygulayamiyorsun, overlap forwar runs/bindirme olduguna gore breather da forward runs i kesme oluyo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Her commandin zıttı olması gerekmez ki? Take a breather "hadi az dinlen" demek abi. Karşılığı bu yani. Oyunda da o şekilde kullanılıyordur, "kendinizi fazla yormayın çarşamba CL maçı var" gibi.. Ayrıca tüm liglerin ve alt kademe liglerin face packini buldum indiriyorum efsane olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi take a breather zaman geçirme ya bildiğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar