naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fırat tek lig açık small db oynamıyosan oyunu almaktan vazgeçiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 4 lig artı large :D kiralık yolladım şimdi reale orda gelişsin diye sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Azmo'dan açıklama bekliyorum Nani'nin GS'ye gelebilcek oluşu ve Madrid'in Emre Çolak istemesiyle ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 http://img337.imageshack.us/img337/7774/adszcs.jpg emre bu, yani o kadar şaşırtıcı değil bence, 18 yaş için güzel özellikleri falan var. ama naniye bende şaşırdım adama 900 bin dolar fazla verdim hemen kabul etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Madrid'de oynayacak adam mı abi bu? PA'sı 180 falan değilse 18 yaşında o özellikler gayet yetersiz. Ben Madrid'de falan olsam almam onu geleceğe yatırım olarak. Ama PA'sını bilmiyoruz gerçi o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 biri üşenmezse bazı statsların hangi dinamiklere etkilediğini yazabilir mi? Mesela composure'u düşük olan adam karşı karşıya çok kaçırıyormuş. (Güiza) Diğerlerinin olayı ne? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pa sı iyidir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ama işte Arda'nın ble PA'sını yıllarca düşük tuttular Emre Çolak ne gösterdi de Madrid isteyecek kadar PA koydular? :D PS: concentration defanslarda hata yapma olayını belirliyodu sanırım. Positioningle beraber tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 biri sercan yıldırımın statlarını koyabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/7731/adszf.jpg çok farklı değil gibi geçen senekinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Çok sinir, biz steam'e preorder yapan-giller bunları okuyup, sinir olup, çaresiz, bekleyecek miyiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pre download yap , akşama oynuyabiliceksiniz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gidip alıcam hemen hangi d&rdan aldın vitrine fln koymadılar madem sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 optimum d&r dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yatar o. geriçi optimuma geldiyse caddeye de gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bir de patch gelmiş mi hakkaten hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gelicek yakında ama 1-2si gibi gelir kasımın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 o gelmedden başlamamak lazım aslında..hali hazırda başladığın oyunu etkileniodu çünkü dimi o patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 databasei etkilemez , oyunu da düzeltir.. patchli halden devam edicez biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Keita ve Alex'i koyabilir mi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tunch said: databasei etkilemez , oyunu da düzeltir.. patchli halden devam edicez biz :) yok etkilemio di mi die sormak istedim orda. oyuna başlarken hangi patchle başladığını seçiyorsun ya normalde ondan dedim. database hariç gerisini düzeltiyor dedin. o zaman sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yıllar sdonra düzgün FM oynamaya başladık , sıkıntı olmasın bi zahmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 alex dos santos vs. resimlerini koyabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dayanamadım kusura bakma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar