BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 vaniLLe said: agda partisinden sonra gaza gelmis üc angut görüyoruz.. ole bisi mi war lan bu arada sonra bole ne biliyim yastik savasi yapip sevisiyo musunuz kizlar olarak ne biliyim birbirinizi kremliyo musunuz felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ADKglJxquhY aha bak ilk video bu otobus 1 kizlar 2 abi kizlarin videosunda vedalasmadan siktir git askere kismina takilmis ya herkes bravo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 cidden askerliğe sövüyor diye sayfalar dolusu sövmüşler kızlara ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Fistan said: ne kızı lan? kız değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abicim asker yolcusu mu bu adamlar ben onu anamadim ben besiktas taraftari felan sanmistim les admalar cunku hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 BonePART said: birbirinizi kremliyo musunuz BonePART said: birbirinizi kremliyo BonePART said: birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oha baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ülkücü bıyıgını göremedim hatunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar