Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Kelimeyle Kürt Meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oy sayısı bazı şeylerin göstergesi değil bir takım partilerin seçmenleri tavşan gibi fare gibi 10ar 20şer çoğaldıkları için.

10 çocuk yap, devletten yardım bekle, devleti içten yok et.

demokrasinin bugları var.
Mesaj tarihi:
ya saçma sapan istekmiş beklentiymiş, arkadaşlar hakkaten silkinin bi. kimsenin bi hak bi özgürlük lay lay lom alcağı falan yok. bölücü hareket bunlar. amerika gelip ülkemizi böldürüp daha sonra yöneticek orayı, kendisi alıcak, petrol kaynaklarına konucak, azımıza zıcıcak. oturup burda neyin çözümünü neyin önerisini tartışıyosunuz, yazık lütfen. gençliğe yazık ya. teröristle terörist olup kafa yorulur mu ya. hepsi ajan bunların, hepsi şerefsiz. her sunulanı kabul edip, üstüne böle kafa yorucanıza, işin altında ne yatıyo ona bakın. bu konu dışı çok yoruyo beni ya.
Mesaj tarihi:
Otedengelen said:

oy sayısı bazı şeylerin göstergesi değil bir takım partilerin seçmenleri tavşan gibi fare gibi 10ar 20şer çoğaldıkları için.

Adam gibi tartışamıyorsanız terbiyesizlik yapmayın , hiçbir topluluğa hakaret etmeyin. O adamlar öyle ise senin şu söylemlerinle onlardan aşağı kalır yanın kalmıyor , senin gibilerde lütfen öteyegitsinler.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Otedengelen said:

Adam gibi tartışamıyorsanız terbiyesizlik yapmayın , hiçbir topluluğa hakaret etmeyin. O adamlar öyle ise senin şu söylemlerinle onlardan aşağı kalır yanın kalmıyor , senin gibilerde lütfen öteyegitsinler.

sadece kürtler değil ki? aynı şekilde dinciler de yapıyor bunu, en az 3 çocuk demişti başbakan unuttun mu?

terbiyesizlik değil bu, benzetme sadece çoğalma patternlerine.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

hiçbir topluluğa hakaret etmeyin.

pkk ya destek olan herşeye hakaret ediyorum, var mı derdin?
geçen dönemlerde seçimler sonuçlandığında, hiç bir sosyal mesajı olamayan, hiç bir siyasi görüşe sahip olmayan kimseler bir anda orda burda bağırıp çağırmaya başlamışlardı. bunlar kişilik karmaşasıdır. burda neyin üstünden prim yaptığınızı şaşırmayın iyice.
Mesaj tarihi:
feodal çağlarda sıkışıp kalmış insanlardan bahsediyoruz şu an bilmiyorum kafanızdaki DTP seçmeni profili nedir ama?

bir sınıfta 150 çocuk varsa 3 veli falan düşüyor başlarına, böyle bir ortam. Neyi inkar ediyor ya da kanıksıyorsunuz? Bakabiliyorlar mı o kadar çocuğa? Vatana millete faydalı bireyler mi oluyor bu çocuklar?

İddianiz nedir yani bu kadar yaygara sonucunda?
Mesaj tarihi:
wildpervert said:

Horizon said:

hiçbir topluluğa hakaret etmeyin.

pkk ya destek olan herşeye hakaret ediyorum, var mı derdin?
geçen dönemlerde seçimler sonuçlandığında, hiç bir sosyal mesajı olamayan, hiç bir siyasi görüşe sahip olmayan kimseler bir anda orda burda bağırıp çağırmaya başlamışlardı. bunlar kişilik karmaşasıdır. burda neyin üstünden prim yaptığınızı şaşırmayın iyice.

Saptırma söylenenleri. Orada hakaret edilenler "pkk ya destek verenler" diye söylenmiyor.

Batıda suç işleyen , çete kuran, kapkaççılık , kadın pazarlama yapan , her ne suçu işleyen varsa onlar yüzünden batıda yaşayan insanlara da sıfat takalım , sonra öyle karşılıklı hakaret ve aşağılama yaparak devam ederiz. Arkasından da bizi bölmeye çalışıyorlar diye bağrırsınız. Kim bölmeye çalışıyor ? Şu halde kimsenin bölmeye çalışmaya ihtiyacı yok baştan razısınız.
Mesaj tarihi:
wildpervert
amerika gelip ülkemizi böldürüp daha sonra yöneticek orayı, kendisi alıcak, petrol kaynaklarına konucak, azımıza zıcıcak. quote said:

macera dolu amerika amerika ..

herkes ne çok şeyh bilio bu amerikanın politikaları hakkında bide bu amerika neymiş herkesi yönetti ya
Mesaj tarihi:
Bone said:

Coder said:
sınır sorunu için bi duvar çekelim demişlerdi bence süper bi çözümdü en azından kürtlerin dağdaki terör oluşumu bi nebze engellenir, kürtlerin daha demokrasiye yönelmesi sağlanırdı..

ne yazık ki ırak sınırının nasıl olduğunu bilmeyen insanların uydurması o.

konuyla ilgili hiç araştırma yapmaya gerek görmemiş insanlar da buna ciddi ciddi ınanıyor.

yahu boğaza set çekmiyoruz ki sınır meselesi bu kadar kolay olsun.

dağlık, engebeli ve bir sürü mağara olan bir bölgeden bahsediyoruz. nereye ne seti çekiceğiz.

Kusura bakma ama, koskoca Türkiye arazi şartlarını düzeltip bi duvar çekemiyorsa zaten kürtler alsın bu memleketi biz boşuna nefes almışız yıllarca..
Mesaj tarihi:
Ya bu açılımı savunanların hepsi toprak ağası. Oradaki halkı düşünen var mı zannediyorsunuz?

Burada kendini çocuklarına ve torunlarına adayan Ahmet Türk, boş vakitlerinde 30 bin dönümlük pamuk ve mısır tarlalarını geziyo

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ahmet_Türk
  • Yeni Oluştur...