draedan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Selamlar Yeri burasi degil ama gez/gor kismina acsam, asil ulasmak istedigim sizlere - cizgi dunyacilara - bu mesaji okutamayabilirdim :d eylul 15 - 29 tokyo ya gidiyorum, son 2 gunu tokyo game show da olacam, ama ondan oncesi tokyo ve civarinda olacam. Burada tokyo yu gormus olanlar vardi sanirim, veya gidemese bile bircok konu okumustur. Anime ile ilgili olan kismi, akibarayi biliyoruz, hotelimiz oraya yakin zaten :d Bunun haricinde gormem gereken bir yer var mi ? Mesela hatirladigim gundam in 1e1 heykelini yapmislardi, tokyo da miydi o ? Bunun gibi animecilere hitaben var mi gitmemi onereceginiz yerler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ghibli'ye gitmen lazım ama randevu almaya bakın sonra giremezsiniz dolu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Gundam'ın 1/1 anıtı Tokyo/Odaiba'da yanlız anıtı yanılmıyorsam Ağustos'un son haftasında sökeceklerdi. Görmek istiyorsan elini çabuk tut bence. Akihabara şart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kyotoya Git kaleleri ve tapınakları gez benim yerime bühü bide elindeğmişken oda nobunaganın mezarına git bi elham oku benim yerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 KenshinHimura said: Kyotoya Git kaleleri ve tapınakları gez benim yerime bühü bide elindeğmişken oda nobunaganın mezarına git bi elham oku benim yerime Aynısını yazmak için gelmiştim :) Tokyo'da Akihabara ve Shinjuku'yu gezmeden gelme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 KenshinHimura said: Kyotoya Git kaleleri ve tapınakları gez benim yerime bühü bide elindeğmişken oda nobunaganın mezarına git bi elham oku benim yerime kyoto ya gitmeye niyetliyiz, bullet train ile tokyo-kyoto yapicaz, ama pahali sirf gidis 200 ytl e geliyor, onun donmesi de var. Eger zaman yetmezse, baharda bir kere daha japonya turu yaptigimizda oralarda olacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 valla ben şu an japonyadayım oosakadayım ama 3 günlüüğne gittim tokyoya ghibli museum(miyazakinin müzesi), gundam, ondan sonra asimo nun olduu innovation müzesi, tokyo tower ı falan gezdim. onun dışında gece de shinjuku shubiya ve harajukkuya gittim. REstoranlar mağazalar vs baya kalabalık oluo ki biz hafta içi gittik. metro sistemi çok rahat alın elinie bi harita istediğiniz yere gidebilirsiniz ben gece tek başıma döndüm tokyonun bi ucundan dier ucuna, tabi insanlara sordum yeri geldi mi japonca, pek insanlar ingilizce bilmio japonyada aklınızda olsun. Eğer japonca bilmiosanız basic kalıpları öğrenin, şu nerde şuraya nasıl gidebilirim şeklinde. eğer biliosanız da zaten sorun çekmessiniz. Metro ile bi biniş 190 yen. Edio istediin yere gidebiliosun aktarabiliosun da. Ha akihabarayı sölemeyi unuttum, elektronik ıvır zıvır alacaksanız akihabaranın chuudorisine gidin ana cadde, orda sıralı bir sürü mağaza ve anime shopları var, hangisine gireceğinizi şaşırıosunuz. Bi de maid kafeler var eğer erkek erkeğe gidiosanıza. onları da deneyebilrisin,iz, böle kahve içip , garsonlar maid şeklinde giyinip size "master " falan die hitap ediolar. Biraz ego tatmini fakat pahalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 @draeden dun pm attim ama mesaj kutumda gozukmuyo tekrar yazmaya da usendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok pis özeniyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 metro istasyonunda melün melün bakınınca etrafa, buyuk bi istasyondaysanız, gelip bi gorevli yanınıza ingilizceyle anlatıyo herşey nasıl calışıyo. onun dısında uzun bı sure ingilizce duymazsınız zaten. manga falan alıcaksanız orjinal isimlerini kullanın, ingilizce manga zaten cok nadir var. elektronik mağzalarında ingilizce biliyolar 3-5 idare ediyosunuz. öle bişiler işte. hesap istemeyi su istemeyi falan orenın, ama ingilizce bilmeseler bile o kadarını anlıyolar. ucuz yemekcılerde genelde, otomattan kart alıp gidip adama veriyosunuz, konsept cok uzak olduğu icin bize anlamak zaman alıyo.. yürürken yemek yemek ayıp, onirigileri alıp yürüye yürüye yiyinc ekıl kıl bakıyolar, bi kenarda yiyin bitirin sonra yürüyün. Sokakta sigara icmekde yasak, belli yerler var icebiliceğiniz, kocaman sigaralık şeklinde. öle bişiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aaa cuce sen nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 türkiyede bi el kitabı var japonca türkçe çok basic cümleleri yazio işte şu ne kadar şuraya nasıl gidebilrim gibi cümleler direk yazıldığı gibi okunuo zatne onu kullanırsan çok rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 DK nin japonya kitabini aldik, orada cumleler var. Zaten eminim, bir cok avrupa li, uluslarasi turist vardir etrafta, yolumuzu buluruz eminim :D az kaldi, 3 hafta gittikce heyecanlaniyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yolu buluyosun cnaım herekilde, en olmaıd gir bi polis kulubesine, onlarda bilmiyo ingilizce ama sen haritada gitmek istediğin yeri soyle, veya adını soyle anlamıyosa yanlış soyluyosundur yaz ver elinden tutup götürürler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben de gitmek istiyorum,karışırım aralarına çekik gözlerimle.Hiç yadırgamazlar valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar