D-ToX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 sevgili arkadaşlar ben makineme dialog studio yukluyoruma am programı acarkende update edeken hata veriyor ve acılmıyor bu sorun hakında hardımcı olabilecekler var ise lutfen yazarmısınız.... Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Valla onu bende çözemedim.O yüzden notepad ile elimle yazıyorum :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 arkadaslar acaba nedenı xp olabılırmı.bende karsıma cıkan tum makınalarda denedım hala denıyorum ama olmadı xp de calısabılır dıye dusunuyorum.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 nerde sorun cıkıo ya ben normal kurdum calısıo mis gibi :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 :) Ya öyle programlara ihitiyaç yok.Elle yazmayı öğrenin en iyisi...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 calısıyormus gıbı yapıyor ama calısmıyor kandırıyor. ahahah arkadasım setup yapıyorsun yukleme yapılıyor daha sonra hata verıyor. bence programda bı sorun olabılır. calıstıran arkadaslar varsa buyursun anlatsın nasıl yapmıs bakım.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ya bendede calısıo baya da kullanıslı ama yeteri kadar gump yok.. yani onarı da inside uo ile bulacaksın galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 peki nasıl calıstırdın xp fln mı yoksa baska dosya flnmı gerekıyor.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Arkadaslar Lutfen Yardımcı OLun İsteyen Arkadaslar icq da da bana yardımcı olabilirler! Simdiden Tesekkür Ederim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Xp de caLI$Iyor...[hline]Gm Joe[i] Xeria Shard [i]Staff Member icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur EmaiL:[email protected] :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Gump maker nasıl ben sevdim. ..Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bnm win98 var valla sadece setupladım baska hiç bişi yapmadım. http://uoidn.uoevolution.sm/files.html dan istediginiz prog indirebilirsiniz... orda dialog studyo var ben ordan indirdim... [Bu mesaj redpaladin tarafından 21 April 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Neyse size burda bir hatirlatma yapmak isterimki oda şudur. Egerki bu Dialog Studio makinaniza cable net ile download etti iseniz beraberinde bazi virusler yayar buda calismamasina neden olur cozummu ; Buda bilgisayarina download etmeden once bir Norton Antivirus yukliceksin ve genel taratma sonrada download edeceksin calisacak umarim boyledir. :))[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Arkadaslar Calısmıor UPTADe Ediyorum Sonra Program Calısmıor , Hatası verior lutfen ya bu programı calıstıralım yada baska bi program oneriniz ,İcq Online Olarak Gorusursek Sevinirim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 baq kardeshim ben o prog kullanıom. ayrıca bana ole bir ata da vermedi.. sorun sende ya yukleyemedin yada dosya felan eksik.[virus yoksa] ama o verdigim adresten baska bir prog. indirebilirsin.gump maker felan var bakarsın...[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bu hatayı duzeltmek icin program eksikliginden dolayı olmus olabilirmi ben size eksik programı yazsam siz bana o dosyayı yollayabilirmisin[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kimse Yokmu??[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 İlk yüklediğimde bana da ole oldu internet bağlantını kes ondan sonra programı aç eğer açabilirsen optionslarından outo updat var onu kapat[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Arkadasdlar Eger Calısmıorsa Birde Su linkten Yukleyiniz.... www.turkscripts.com--->Dialog Studio Ben burdan Yukledim Vede Win.Zipteki butun dosyaları bir dosyada acınız benden oneri eger yapamassanız mail yada icq dan ulasabilirsiniz....[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 iste burda ilgilenenlere duyurulur[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar