Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dialog Studio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili arkadaşlar ben makineme dialog studio yukluyoruma am programı acarkende update edeken hata veriyor ve acılmıyor bu sorun hakında hardımcı olabilecekler var ise lutfen yazarmısınız....
Saygılarımla
Mesaj tarihi:
arkadaslar acaba nedenı xp olabılırmı.bende karsıma cıkan tum makınalarda denedım hala denıyorum ama olmadı xp de calısabılır dıye dusunuyorum.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil

Mesaj tarihi:
calısıyormus gıbı yapıyor ama calısmıyor kandırıyor. ahahah
arkadasım setup yapıyorsun yukleme yapılıyor daha sonra hata verıyor.
bence programda bı sorun olabılır.
calıstıran arkadaslar varsa buyursun anlatsın nasıl yapmıs bakım.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil

Mesaj tarihi:
bnm win98 var valla sadece setupladım baska hiç bişi yapmadım.

http://uoidn.uoevolution.sm/files.html dan istediginiz prog indirebilirsiniz... orda dialog studyo var ben ordan indirdim...

[Bu mesaj redpaladin tarafından 21 April 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse size burda bir hatirlatma yapmak isterimki oda şudur.
Egerki bu Dialog Studio makinaniza cable net ile download etti iseniz beraberinde bazi virusler yayar buda calismamasina neden olur cozummu ; Buda bilgisayarina download etmeden once bir Norton Antivirus yukliceksin ve genel taratma sonrada download edeceksin calisacak umarim boyledir. :))[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed....
Mesaj tarihi:
Arkadaslar Calısmıor UPTADe Ediyorum Sonra Program Calısmıor ,
Hatası verior lutfen ya bu programı calıstıralım yada baska bi program oneriniz

,İcq Online Olarak Gorusursek Sevinirim[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!!

E-mail:[email protected]

Sheak Soyrel's
Mesaj tarihi:
baq kardeshim ben o prog kullanıom. ayrıca bana ole bir ata da vermedi..
sorun sende ya yukleyemedin yada dosya felan eksik.[virus yoksa]
ama o verdigim adresten baska bir prog. indirebilirsin.gump maker felan var bakarsın...[hline]The Ørc Captain

][ u ]/[ß{€}RØ][[€
][[µmbërØne

Diablo Rullz
Mesaj tarihi:
Bu hatayı duzeltmek icin program eksikliginden dolayı olmus olabilirmi ben size eksik programı yazsam siz bana o dosyayı yollayabilirmisin[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!!

Sheak Soyrel's
Mesaj tarihi:
Arkadasdlar Eger Calısmıorsa Birde Su linkten Yukleyiniz....

www.turkscripts.com--->Dialog Studio

Ben burdan Yukledim Vede Win.Zipteki butun dosyaları bir dosyada acınız benden oneri eger yapamassanız mail yada icq dan ulasabilirsiniz....[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!!

Sheak Soyrel's
  • Yeni Oluştur...