Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Gittiğimiz bi stüdyoda şöyle güzel bir davula oturamıycak mıyız illa kendimiz 20bin tl masraf yapıp davul mu alcaz! istanbulda varsa ulaşımı rahat insancıl fiyatlı güzel davullu amfili stüdyo tavsiyelere açığız..hepsi eskidi be abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hangi yakada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tercihen anadolu. ama kayıt vs için mesafe pek önemli değil o yüzden genel olarak ist diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya davulcum değilim, ama geçen yaz Joker'de çalışmıştım. Üst katında Tama Star Classic vardı. Genel olarak iyi bir davul diye duymuştum, nedir neyin nesidir ayrıntılı bilmiyorum, linke bakabilirsin. Avrupa yakasında bahsettiğim stüdyo. Profesyonel kanal kayıt düşünüyorsanız bir incelemenizi öneririm güzel bir stüdyodur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 jokerin üst katındaki tama starclassic i çalmışlığım war çok güzel davul ama joker gayet pahalı bi studyo hele bi de studyolar birliğinin kurulması ve yeni gelen fiyatlarla birlikte bu arada studyo drive war sıraselvilerde oradaki davulu da tavsiye ederim fiyat olarak daha uygun bi studyo olmasına ragmen ekipman güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 allah seni davul etsin amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Benim üvey babamın stüdyosu var Kadıköy'de minibüslerin tam rıhtıma doğru döndüğü sokağın karşısındaki binada. Davulu görmedim ama eminim ki sağlamdır çünkü kendisi davulcu ve ders vermek için de kullanıyor stüdyoyu. Amfi var mı bilmiyorum ama sorayım haber vereyim. Elbet vardır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 stüdyo drive iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayý Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kadıköy de barlar sokağında studyo nanotech var gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 stüdyo nanotech eskiden woodstock stüdyolarıydı. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu arada aklıma gelmişken tünelde stüdyo sonic war gayet iidir tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar