Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 - Hangi Pati Nereyi Kazandı

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

Eoteyn said:

codename_curse said:

boğaziçi fizik

ohhh :) ilk sene it gibi çalışır halledersin, 2. senede hayvan gibi kasarsın hallolur ama 3. sene hayatına yeni bir boyut katıcak it gibi çalışsanda bazı şeylerin olmadığını anladığın zaman işte bu döneme tekamül edicek.

kuantum mekaniği çalışırken ,potansiyel sonsuz kuyularda kaybolduğunda bu kelimelerimi hatırlarsın.

matematikle çift anadal planlarım var,
bir de fiziğin ders programı mühendeslerden daha hafif duruyor sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

arkadaş istanbul üniversitesi stokholm-ikea mobilya yüksek okulu iki yıllık mobilya montaj bölümünü kazanmış bir sene de isveççe hazırlık varmış var mıdır burayı duyan bilen?

bu şey yav hani mobilya alıyorsun yassı kolilenmiş oluyor masraf düşsün diye
sonra istersen ben bunu birleştiremem dersen, ikea'da fln belirli bir ücretle adamlar gelip birleştiriyor ya

işte onun okulu :F :P ilk dönem mobilyaya giriş mob101
ikinci dönem yerleştirmeye giriş yer101 var (:
Sosyal ağlarda paylaş

mobilya birleştirmek için mi isveççe öğretiyorlarmış??

tahta tasarlamak veya üretmek için mühendis mi olmak gerekiyor ki

gerçi bölüm adı mobilya montajmış onu es geçtim ben =p
ama okulun ismi enteresan ya
bana daha böyle fabrikasyon işlerini öğretirlermiş gibi geldiydi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
codename_curse said:

Eoteyn said:

codename_curse said:

boğaziçi fizik

ohhh :) ilk sene it gibi çalışır halledersin, 2. senede hayvan gibi kasarsın hallolur ama 3. sene hayatına yeni bir boyut katıcak it gibi çalışsanda bazı şeylerin olmadığını anladığın zaman işte bu döneme tekamül edicek.

kuantum mekaniği çalışırken ,potansiyel sonsuz kuyularda kaybolduğunda bu kelimelerimi hatırlarsın.

matematikle çift anadal planlarım var,
bir de fiziğin ders programı mühendeslerden daha hafif duruyor sanki?

matematik çift anadal zorlayabilir ama yandal yaparsan bi sıkıntın olmaz yapan arkadaşlarım hiç sorun yaşamadılar zorlanmadılar.
diğer konuya gelirsek bu iş göründüğü gibi değildir gibi klişe laflar etmek istemiyorum ama hakkattende öyle önce bi gir tanı ondan sonra yorumla derim ben

bana sorarsan çiftanadal yerine şimdiden ilerde çalışmak istediğin alanı belirle o alanda çalışan hocalara yavşa bi projeye dahil olmaya çalış derim. çift anadaldan çok daha iyi referans olur. yok illa extra bi dal daha istiyorum dersen biraz şaka gibi gelicek ama felsefeye yönel... nedeni bende bilmiyorum idol olarak gördüğüm iki fizikçininde felsefe doktorası var, bi meziyeti var demekki diye düşünüyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...