Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seneye 100. yıl geyıgı...


mrsandman

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar size soruyorum Besiktas yuzuncu yilinda biraz(!) hakem destgi ile sampiyon oldu ayni durum bu senede gecerli olacak mi;yani GS mi sampiyon olacak??yoksa Fenerbahce muhtesem kadrosuyla tozunu yutturacak mi???[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs den cacık olmaz bence seneye :P
tamam hemen kızmayın
daha ilk mesajdan kavga çıkmasın
ama Hagili bi gs
ve kadroda çok kötü bence
transfer yapacaklar gibide gözükmüor
5 parasızlar
30 gün sora 7 milyon dolar futbulculara ödeme yapmak zorundalar
ki bu yabancıları satabilirlerse
satamazlarsa 10 milyon üzeri ödemeleri war
zor GS nin işi
FB kadro abartı oldu
zafer biryol falan diodu bide gazete bugün
BJK de del bosque falan
iyi transferler yaparlarsa
FB BJK kapışır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs küme düşmemeye oynar.

fener ve bjk çekişir sonlara doğru daum kovulur geriden ts gelir ama final gibi geçen son haftalarin galibi bjk olur ts ikinci kez şampiyonlar ligine gider.. fener sil başdan kadro yapar alexi 500 bin dolara gönderir..

ben demiyorum türkiye liginin kahfe falina baktim orda böyle çikti.

Sonundada fatih terim rlz hagi sux yaziordu bilmem artik.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası varki galatasaray hersene üstüste şampiyonmu oluyoduda 4 sene üstüste oldu?

Şampiyonluktan sonra hep çöküş oluyo gibisinden bi genelleme komik kaçmış. Fener kadroyla şampiyon olcak diye bi kural kaide yok tabikide..

BJK nin şampiyonluğa aslında biraz gölge düştü çakıcı ile sinan enginin konuşmaları basına yansıdığı zaman zarfında. 100.yıl ayağının altında tolerans'ın ötesinde mafya olabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu mafya sike 100. yil sacmaliklari bunlar.besiktas sampiyon oldugu sene sampiyonlugu fazlasiyla hakediyordu,nitekim oyle oldu.disardan destek mestek olmus olabilir ama bunlar besiktas'in o sene eze eze sampiyon oldugu gercegini degistirmez.

fenerbahce 2 sene ust uste sampiyon olamiyor denmis.bir onceki sampiyonluktan sonraki sezon yasanan basarisizliklar yonetim icin bir ders olmustur,o yuzden aziz yildirim baskanligindaki yonetimin boyle bir tecrubesi olmasi avantajdir.

ayriyetten seneye galatasaray'in 100. yili olmasi fenerbahce'yi daha bir hirslandiracaktir.fenerbahce'nin kadrosu ve yonetimi suan sampiyonluk icin gayet yeterli gorunuyor,takviyelerde olacak.sezona ayni teknik direktorle basliyor,yeniden yapilanma yok.bunlar fenerbahce'nin lig yarisina bir adim onde baslamasi icin yeterli.sampiyonlar ligi'nde basarisiz sonuclar alinmasi halinde camia'da ne gibi tepkiler olacagini bilemeyiz,yine onceden ders alinmistir isallah bu konuda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabiki bjk kendi gücüyle şampiyon olamazdı demek istemedim zaten fakat en basit örnek 2002-2003 sezonunda fenerbahçeye yapılan hakem hataları beşiktaşa yapılmadı. Özellikle dikkat edilmiş yada toleranslı maç yönetilmiş olması ihtimalide var. Yinede şampiyon olcak güçteydi bjk buna kisme karşı çıkamaz sadece gölge düşürdüler.

BJK de geçen sene fenerin durumundaydı aynı yönetim aynı hoca aynı kadroya azda olsa takviye. Fakat başarılı olamadılar. Aslında Futbol bu hiçbirşeyin garantisi yok böyle olur diye mantık yürütmek dahi yanlış. BJK kötü duruma düştü diye fb de düşcek diyemeyiz dimi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende feneri biraz taniorsam bu daumu döve döve gönderirler neden derseniz daumuda biraz taniorsam aziz başkani ve taraftari delirtcektir.
Zaten şimdiden başladi yok şampiyonlar liginde bişey yapamayiz en az 10 futbolcu lazim filan o futbolculari bana ver şampiyonlar liginde 4 puan çekmezsem adam değilim koca teknik direktörsün 10 puan al bari yuh artik.
Alex, Nobre, Hoydonk, Tuncay 1 er puan alir zaten ya..
Ama işde gel görki bu daum böle abuk subuk konuşan bi adam aziz başkanda affetmez keser kelleyi.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 07 Haziran 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
o futbolculari bana ver şampiyonlar liginde 4 puan çekmezsem adam değilim


ehehh sen gel abi o zman başlarına yoksa gene 0 çekecekelr..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir


[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Haziran 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özhan Canaydına sözüm var seneye uefaya gitmek istiorlarmiş başkan dedim 74 puan garanti veriyorum ilk 5 deyiz seneye dedim.Ama dedim türkiye kupasini arkadakiler kazanirsa ben karişmam dedim.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 07 Haziran 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
Şampiyonluktan sonra hep çöküş oluyo gibisinden bi genelleme komik kaçmış


yani ben illa böle olucak demedim..
sadece son 3 şampiyonluğunun sonrasın hep benzer sebeplerden dolayı FB de bir düşüş gerçekleşti..
her ne kadar bi sene sonrasına aynı bu sene ki gibi gaz gir şekilde ve çok iyi transferlerle girmiş olmalarına rağmen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Daum'un taktiği böyledir örneğin hiçbi derbiden önce yenicez demez örnein bjk-fb derbisi var diyelim favori bjk der buda ister istemez rakibi etkiler. Bi düşündüğü bildiği vardır daum'un

Hem ayrıca tüm td ler döwülerek gönderilir tabi kardeş kardeş giden kaç kişi vardırki?
Türkiye ye gelip döwülmeden giden benim htırladığım zaman içinde şurda max 15 yılı hatırlasam pareira mı neydi adı wardı brezilyalı bi onu bilirim.
TD lerin kaderi kovulmaktır sonuçta..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bjknın işi tamamen del bosqueye baglı, şahsen bjknın kadrosu çok ii, yani ii bi santraforu alabilirse gerçekten çok ii. bjkyı izleyip görcez.
gs çok zor bu sene, bunun kendileri de farkında. büyük bi çöküşteler. bu sene altyapıdan getirdikleri iddialı adamları da yok sayılır. para yok, daha önemlisi güven yok. zor çok zor. tek avantajları avrupada oynamıycak olmaları.
bize gelince olay sadece ama sadece daum-yönetim uyumuna baglı. güven çok önemli güven. ve bu büyük ölçüde de sağlandı. kadro zaten çok ii gidio, genişlik sorunu vardı o da olmaya başladı. tek ihtiyac bi sol bek onu da almaya çalışıolar. avantaj bizde.
objektif bakınca oaly böle yanib aşka bişey göremiom,
tsye baktıgımda ise çok zor diorum, bunun başsebebi de avrupa. ne olursa olsun clye yetmez kolay kolay kadroları, öneleme bile çok zor kanımca(keşke geçseler). lige aynı oranda yüklenemezler bu koşullarla.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Legendary-, 09 Haziran 2004 21:08 tarihinde demiş ki:

objektif bakınca oaly böle yanib aşka bişey göremiom,
tsye baktıgımda ise çok zor diorum, bunun başsebebi de avrupa. ne olursa olsun clye yetmez kolay kolay kadroları, öneleme bile çok zor kanımca(keşke geçseler). lige aynı oranda yüklenemezler bu koşullarla.


Trabzonu dert etme sen.
Siz gene 0 çekmeyin de..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...