DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Arkadaşlar bildiğiniz gibi PLEX veya GTC alıp , market veya Forumdan satıp yasal yollardan ISK satın alınabiliyormuş. Peki bu PLEX yada GTC leri markette yada forumda istediği fiyattan satamayan adamlar ve alliance lar bu parayı nasıl buluyor_? Bana full faction fitli RAVEN almak için 350 milyon ISK lazım ama PLEX fiyatları 300 e kadar düşmüş acaba bana 350 milyoncuk ISK borç verebilecek var mı_? ------------------- Sözlük : * PLEX = Player Licence EXtender ** GTC = Game Time Code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Oyunda ozzzz u bul o sana yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Neden full faction raven'e ihtiyacın var onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fazla damage ve tank gemini patlatmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mission mu yapıcan ravenla? hayır named fitted gemi ile de gayet mission yapılıyor. Sonra yavaş yavaş para kazandıkça modları factionlarıyla değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ufak bir şanssızlık ile sigortadan aldığım parayla raven aldım ama 2 tane haricinde faction fitim yok.low ve medium slotlara faction fit düşünüyorum. Cruise launcher larım hep T2 ve dps normal fite göre iyi ama faction BCU ve tank modul taksaydım hem Tank hem DPS im artacaktı. 1 tane faction fit de 100 milyondan aşşağı değil ki canına yandığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ayranı yok içmeye, tattravalliyle gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mendoza said: Ayranı yok içmeye, tattravalliyle gider... biraz ayıp olmuyor mu hocam. ben 1 mission ı 40 dk da bitiriyorum. benim arkadaş skilleri benden daha düşük navy raven ile 25 dk da patır kütür yapıp geçiyor.gemisinde de 3-4 tane faction fit var. ben de öyle bitirmek istiyorum ne yani kötü bişi mi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bence kötü. faction modlara para harcama. Kendine 1 tane daha gemi yap hazırla. Kötü fitted bile olsa yedekte dursun. 300 küsür faction fitted raven a verecegine git kendine implant al daha hızlı train etmeni sağlar. Tüm bunlardan sonra RVN alırsın belki onu faction fitlersin. Bence tabiki bu. Hardcore missioner degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hmm aslında iyi fikir T2 fitli ikinci bir gemiyi lai dai lvl 4 internal security yada amarr sistemine koysam bir tane jump clone u da oraya götürsem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hala 350 milyon ISK arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oyun içinden isk isteyeni çok gördümde forumdan isteyenini hiç görmemiştim... DERT3 said: Arkadaşlar tamam kabul ediyorum maymun iştahlıyım ama 40-50 milyon Sp li Amarr PVP char arıyorum. Tekliflere açığım. Edit: Satan bulunamadigindan konu kapanmistir. satan kişi bulsaydın onun parasınıda mı forumdan isticektin acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 genelde oyundan irtibata geçiyorlar benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 megetege said: oyun içinden isk isteyeni çok gördümde forumdan isteyenini hiç görmemiştim... çok şükür isk istemek kısmet olmadı henüz /sadece bir kontrat için elimde 9500 isk vardı 500 isk lâzımdı oyle istedik :)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 of of çok eski konu beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok eski bir konu o. ayrıca istediğim miktar sizde bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bi dene bakalım şansını, belki bulunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 4S de SC hastalığı salgına dönüşmüş ISK satan yok. Zaten Plex fiyatları böyle gittikçe artarsa satın almama gerek de kalmayacak 2 tane plex satınca dünyanın ISK sı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yakin zamanda 50-60bn satabilirim, eger ilgileniyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Her ay senden alım yapabilirim. Fiyatı Özel mesaj ile görüşelim_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar