b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bir süredir bir arkadaşla beraber tekrar grup kurmaya karar verdik. Yaklaşık 2 senedir falan grubum yoktu. Zaten kendisiyle beraber çalıoduk ama artık gruba adam aramaya başladık. Neyse grup yavaş yavaş oluşurken biz de repertuvarı iyice oluşturmaya,geliştirmeye başlayalım dedik. Eh buraya danışmadan da iş yapılmayacağına göre(:P)sizlere de soriyim dedim. Repertuvarın genel anlamda hard rock olmasını düşünüyoruz. nwobhm olmasa da heavy metal'e de kayar. şarkıların rock müzikle orta alakada olan insanların bile şöyle bir duyup aklının arkalarında olan şarkılardan yani ortalama veya çok popülerlikte olan şarkılardan oluşmasını istiyoruz. Daha önce de bi konu açmıştım ama şu an nokta atışı istiyorum :) şu anda benim hali hazırda çaldığım ve repertuvarı oluşturan liste şu; zaten liste daha bi fikir verici olur ne istediğime. halihazırda playlist acdc - whole lotta rosie acdc - back in black aerosmith - mama kin aerosmith - walk this way bon jovi - you give love a bad name gnr - welcome to the jungle gnr - sweet child o'mine kiss - rock and roll all nite kiss - psycho circus velvet revolver - dirty little thing motley crue - kickstart my heart scorpions - rock you like a hurricane alice cooper - no more mr nice guy metallica - so what audioslave - cochise rolling stones - paint it black şu da benim çalınır diyip yaptığım liste bu Deep Purple - Smoke on the water kiss - detroit rock city velvet revolver - slither Joan Jett - I love rocknroll The Ramones - I wanna be sedated Nirvana - Heartshaped box STP - Plush Alice Cooper - School's Out The Killers - When You Were Young Poison - Talk Dirty To Me Jet - Are You Gonna Be My Girl MJ - Beat It gnr - knockin on heavens door sizce ne eklenebilir ne çıkabilir. siz bi hard rock çalan grubu dinlemeye gitseniz ne duymak istersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 valla snow patrol - run tea party'den writings on the wall the killers'dan başka bir şeyler olabilir the subways - rock n roll queen bunlar geldi ilk olarak aklıma the who'dan falan bir şeyler çalınabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 rock grubu kurdun mu, franz ferdinand - take me out, deep purple - smoke on the water, white stripes - seven nation army çalmassanız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oo ac/dc varmış tamam. web siteniz benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 çalmaya ısınmak amacınız ise bi sürü şarkı var. "manowar hariç her şey" diyebilirim hatta. özellikle kiss ve wasp sizi fena datmin eder o müzik türlerinde. ben üstüne basa basa kiss diyorum, fazla kompleks değil şarkıları. ama eline gitar alanın çalacağı kadar kolay da değil. o yüzden tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ee bayadır gitar çalıorum hem de bayadır :) orkestrasyon açısından da bazı zor şarkılar var zaten şu an benim belirlediğim listelerde. onları çalan adamlar kolay adapte olabilir ki şu an benlen baterist zaten yıllardır beraber çaldık. benim derdim grup için tam bir hard rock repertuvarı yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 pörl cem alis in çeyns filan attırabilirsin araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bu arada bu tip şarkıları çalmak isteyen ritm gitarist, bas ve vokal arıyorum bi kaç kişi ile irtibattayım ama varsın olsun adam. özellikle vokal bulamıorum çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 guns and roses çalmamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kiss olsun repertuarınızda bence de, hatta Beth'i çalın çok severim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar