abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Niye nasıl başladı bilmiyorum C: D: ye flashdisklere felan tıklayınca bunu hangi dosyayla açmak istiyorsunuz diye menu çıkarıyor sadece adres barına C: felan yazarak girebiliyorum. Çözümü nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 combofix mi ne öle bişi vardı, virüs bulaşmış temizlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 30 sn oldu format atalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kaspersky bişey bulamadı spybot bişey bulamadı. Bu arada yanlış yazmışım c sürücüsüne girebiliyorum D: ve flashdiske giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 virüs var, bi daha format at o zaman hazır yeni attıysan. firewall açık olsun hep. ayrıca d sürücünde olabilir, c ye format attıysan yada yeni taktığın flashdiskten bulaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 AutoRun dosyası falan varsa bi temizle.. Gerçi söylenmiş, ComboFix senin için hepsini temizliyor. En kolayı o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "sürücülerde inecek var" deyip de durağın geçilmesi gibi.. -kaptan sürücülerde inecektim? -sürücülere giremiyoruz yol kapalı -.. -miting var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar