Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=101057516575872&ref=nf abi ahaha hadi bi şekil tutuşturdun o elektrotu adamda da o çapaklar nerden sıçtıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hiç bitmez bu adamın halleri. Hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahah gene bir cüneyt arkın klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abi bu video efsanedir ya cüneyt arkın'ın adam dövmesi hiç bir filmde bu kadar abarmamıştır. adam 7-8 combo çakıyor herife dfdsgfd. hepsini geçtim adamın beni öldürcek misin derken ki o suratı ne abi AHAHAHAHDSAF niye öyle kemal sunal taklidi yapar gibi kasmış ki kendini sddfpsoa hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kingpin said: abi bu video efsanedir ya cüneyt arkın'ın adam dövmesi hiç bir filmde bu kadar abarmamıştır. adam 7-8 combo çakıyor herife dfdsgfd. hepsini geçtim adamın beni öldürcek misin derken ki o suratı ne abi AHAHAHAHDSAF niye öyle kemal sunal taklidi yapar gibi kasmış ki kendini sddfpsoa hey allahım ya. ahah aynen düşüncelerim. bildiğin kemal sunal taklidi kasmış adam orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 alttaki yoruma bak asıl said: Ramazan Rizelioğlu saçmalığın daniskası... kaynak elektrotunu insana değdirdiğin zaman hiç bir şey olmaz.. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ohhhhhha kombolara gel asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Aluriel said: alttaki yoruma bak asıl said: Ramazan Rizelioğlu saçmalığın daniskası... kaynak elektrotunu insana değdirdiğin zaman hiç bir şey olmaz.. !!ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar