fredy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Selam. Arkadaşlar benim bir konuda yardıma ihtiyacim var ben bir silah gibi birşey yapacağım yalnız diyelimki vurduğum adamın stam bir süre 0'lanacak (1 2 sn. felan) daha sonra stam eski haline gelecek yani stami sıfırlanmadan once 56 idi diyelim daha sonra yine 56 olacak.bir kaç saniye stam sıfır olarak bekliyecek eski haline gelecek. Bu durum illaki bir silaha deil mesela büyü atarkende olabilecek. Yardımlarınızı bekliyorum.Tşk. ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 up :-([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sen sanırım magery ve paradarbe gibi bişey istiyorsun stam sıfırlama yerine freez time koyman lazım bunun içinde gerekli scriptler sitenin arsivinde olması lazım .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şimdi hoca sen galima mf bonusu gibi bişimi istiyon kodu zaman stam mericek reslendikten sonra eski haline gelcek :P ben ce bolesi daha iyi ama emin ol ki düşüncen gayet güzel hoş bir fikir kazandırdın bana..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Larethian'in dediği gibi freezeletebilirsiz bu en basit yolu ama yok illa stam 0 olsun dersen karşı tarafa bir item atarsın timerlı item atandığı zaman mevcut stamı taga atar sonra stam o lanır timer bittiği zaman stam tagdan geri alınır ve item remove edilir. Ama ben senin yerinde olsam direk freeze yaparım uğraşmaya gerek yok.[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaşlar bana stam düşürmesi gerekiyor freezetime veya delay deil onu yapabilirim yalnız stam sıfırlamasını istiyorum.. Extreme biraz daha geniş bir şekilde anlatabilirmisin bir scp yazarmısın burada çok ihtiyacim var. Delay veya freeze istemiyorum amacım stam sıfırlamak ve oyle freeze elde etmek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 :-( up.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 up up up sende bizim euro vision sarkımıza döndün [function stamyeee] src.newitem i_stam0layici] src.act.equip [itemdef i_stam0layici] ID=i_fence_iron NAME=stam yitici TYPE=t_eq_script WEIGHT=0 LAYER=layer_special on=@equip src.tag.stam src.stam 0 //stam yazıom ama stam mı hatırlamıyom :p timer 3 //aha burasi kac sn stasız kalicagı on=@timer src.stam src.tag.stam remove aha bu itemin şimdi sura geldi bunu adama vermeye o silahı altına yaz bunuda on=@damage src.stamyeee[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Haziran 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Çok saol Tcpip. İnş. olur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 işallah olur sende up up up yapmak zorunda kalmazsın. zaten adi yunanlar vermedi bize puan.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tabi sen bu kodları kullanırken bir random kodu yazman gerekir. Yoksa süre vermene gerek yok her damagede adamın stamı sıfırlanır zaten[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Nasıl yani ? Ben bunu genellikle büyülerde kullanacağım yine random bir kod yazmak gerekirmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 orasını kassın istedim ama yazalım al on=@damage if (rand(15) == 1) src.stamyeee endif[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tcpip saol ben onu kasteddiğini anlamamıştım rand oalyı içinde yinede saol.. Şimdi bakıorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben bunu buyu delayı olarak kullanmak istiyordum fakat düzenleyince stam 0 lanıyor bir daha yükselmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 buyu delay ı için bronx abinin yaptıgı gibi yürüyemiyen adam yap bence[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bende onu değiştiriyorum zaten bana o lzm olsa kullanırdım benim için stam onemli lütfen Tcpip.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tcpip sadece tek sorun stam 0 landıktan sonra timer bitince stam eski haline gelmior onu nasıl halledecem bir kaç yol denedimde olmadı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 stamini dex ine esitleyebilirsin...[signature][hline]Nebula Mezar (olay 1) -Bir Staff Arkı : Bebe bebeee , app,lamer -Ejder : Sus mal -Seer ... : .jail -Ejder : iyide adam bana app falan dedi ?? -Seer ... : ..... (cevap yok ) Ertesi Gün : -Ejder : Alla alla bune ya burda ''your account have been blocked'' yazio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Şu anda Tcpip yazdığın scpde sanırım sorun var timeri umursamıyor bir gozden geçirebilirmisin beceremedim bir türlü. [Bu mesaj fredy tarafından 11 Haziran 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 [function stamyeee] src.newitem i_stam0layici src.act.equip [itemdef i_stam0layici] ID=i_fence_iron NAME=stam yitici TYPE=t_eq_script WEIGHT=0 LAYER=layer_special on=@equip src.tag.stam src.stam 0 //stam yazıom ama stam mı hatırlamıyom :p timer 3 //aha burasi kac sn stasız kalicagı on=@timer remove on=@unequip src.stam src.tag.stam bunuda o silahın altına koy on=@damage if (rand(15) == 1) src.stamyeee endif[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Haziran 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Biraz olay çözdüm yerimdem hareket edince şimdi targeti goremiyorsunuz diyor halbuki kendime atıyorum büyüyü hareket etmez isem büyü tamamlanıyor ama edersem olmuyor. Bu nasıl bir durumdur anlamadım. [Bu mesaj fredy tarafından 11 Haziran 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu stam sıfırlama olayını ben büyülerde delay olarak kullanıyorum fakat büyüyü yapmıyor spell needs a target object hatasını veriyor yada kendime atınca biraz uzaklaşınca hedefi göremiyorsun diyor şimdide bunu nasıl çözebilirim. Tcpip herşey için çok saol stam olayı tamamlandım fakat şimdide büyü atmıyor :-( bunu nasıl çözebilirm?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 laf dinle bronxun yuruyemiyen adamlarını koy daha kısa surer ve daha bugsız calısır. yada yapmak istedigini tam olarak anlat amacını flm burada daha fazla uzatmayalım baggio abi kızar belki msn: [email protected] [signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Haziran 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Msn kurulu deil pcde :-( başka bir yol ile goruşsek olmazmı? pm atıyorum ben en iyisi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar