UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kadıköy rıhtımda hemen sağ tarafta bi dönerci var çoğunuz görmüşsünüzdür ''Aboovvv Dönercisi'' diye. Ben onun önceden ismine gülüyodum sadece şimdi sloganlar yapmışlar yarıldım :) Aha sloganlar eşşek gibi ''ABOOVVV..DÖNERE BAK DÖNERE..HEMDE TAVUK'' ''ABOOOO..DÖNER+ACIK AYRAN 1MİLYON OLMUŞ'' ''SONUNDA BİZ DE YİYEBİLDİK'' ''EVET,YANILMADINIZ..ABOOVV DÖNERCİSİ'' puhahah abi bu ne ya :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 onlara göre slogan bize göre komiklik[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: onlara göre slogan bize göre komiklik senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sanayi mahallesinde vardı bi tane Aboooooooov diye galiba yanlış hatırlamıyosam...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: nameless13, 08 Haziran 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: onlara göre slogan bize göre komiklik senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :) ordan esinlenip öle yazdım ztn =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yalar sürücü kursunu bilirim... Bi de beceren otel i gerisini tanımam...:P[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] [Bu mesaj Cd- tarafından 08 Haziran 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Anal ticaret de var :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 izmir alsancakta Mehmet İştenhiçkorkmaz market war
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abooov kavacıkta var hemi de 2 tane galiba okula giderken görüom hep :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 $ap$al onu bırakta hade sie derse git bugun 1000 sorunu cosdun mu pazar gunu sınaw war sen hala burda aboov dönercısı dıon sie lan odana yataga :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 zuaha bırak ya başlamışım sınava zaten 1 hafta sora siz burda helvamı yiceksiniz ben o sırada boğaz sularında akıp gidio olucam :P şaka bi yana yarın sabahtan matematik hocası dayanıcak kapıma bok varmış gibi saat 10da gelio bi de utanmaz. neyse össcileri de görücez bir haftas sora. forum bi anda boşalıcak :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 neyse ben yatıom yarın kalkamicam hoca gelince abooooovv dicem :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehaheh olm harbıcı dıom ben lgs ye gıdım calı$mamı$tım ya ders.de 150 ki$ide ard arda 2-3 sınwda ilk 16-17 e girdim 1.sınıfa kdr yukseldım sora 2.ye du$tum :-p ders.de son haftalarda nerdeyse her hafta sınaw olur ya o sınawların birinde 4 mat neti cıakrdıgımı bılırım :-p ee aplamda ders.de bio bölum ba$kanı bok warmı$ gıbı butun hocalar ne bu dıyıp durmu$lardı bana :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 adamlar calısıyor[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 minibüs yolunda cillop oto yıkama var kadıköyden giderken sağ taraflarda sahrayı cedid tarafında
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelen pis arabalarınızı geriye cillop gibi tertemis veriris nası slogan ama :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 09 Haziran 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 "Indirim yapılmaz, ısrar etmeyiniz." Kadıköy Sanatkarlar Sokağında bir oyun/anime/manga satan dükkanda asılı.[signature][hline]VII.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gecen gun forumda biri yazmı$tı bı bakkal dunkana el yazısı ıle afi$ asmı$ ; veresiye yoktur cunku sora unutuyorum die ne gulmu$tum =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 akmarda vardi bi iskelet heykelcigi yaninda : satilik degil bakiliktir diyordu :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya ben burda izmir'de "Kekom Bilir" diye dönerci görmüştüm ya.[signature][hline] The Truth is out There
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 karamanda devlet hastanesinin karşısında cenaze levazımatçısı vardı kuku apartmanı görmüştüm bide pizzacı ömer kebapçısı vardı hatta bunlar zincirmiş hehe
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 beyler irc ye cevrmeyin, ve yakin arkadasiniz diye birbirinize kufurlu konusmayin mesajlarinizi herkes goruyo burda[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tavuk doner degil onlar, gidip kus cennetinden kovaliyolar flamingo boyle, hayvan kacmaktan kas yapmis sert doner[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ulan akşam akşam gözümden yaş getirdin puahahahah[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Öne çıkan mesajlar