Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aboovv Dönercisi!

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy rıhtımda hemen sağ tarafta bi dönerci var çoğunuz görmüşsünüzdür ''Aboovvv Dönercisi'' diye.
Ben onun önceden ismine gülüyodum sadece şimdi sloganlar yapmışlar yarıldım :) Aha sloganlar eşşek gibi
''ABOOVVV..DÖNERE BAK DÖNERE..HEMDE TAVUK''
''ABOOOO..DÖNER+ACIK AYRAN 1MİLYON OLMUŞ''
''SONUNDA BİZ DE YİYEBİLDİK''
''EVET,YANILMADINIZ..ABOOVV DÖNERCİSİ''

puhahah abi bu ne ya :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
onlara göre slogan bize göre komiklik

senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki:
ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..

Sosyal ağlarda paylaş

zuaha bırak ya başlamışım sınava zaten 1 hafta sora siz burda helvamı yiceksiniz ben o sırada boğaz sularında akıp gidio olucam :P

şaka bi yana yarın sabahtan matematik hocası dayanıcak kapıma bok varmış gibi saat 10da gelio bi de utanmaz.
neyse össcileri de görücez bir haftas sora. forum bi anda boşalıcak :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

ehaheh olm harbıcı dıom ben lgs ye gıdım calı$mamı$tım ya ders.de 150 ki$ide ard arda 2-3 sınwda ilk 16-17 e girdim 1.sınıfa kdr yukseldım sora 2.ye du$tum :-p ders.de son haftalarda nerdeyse her hafta sınaw olur ya o sınawların birinde 4 mat neti cıakrdıgımı bılırım :-p ee aplamda ders.de bio bölum ba$kanı bok warmı$ gıbı butun hocalar ne bu dıyıp durmu$lardı bana :-p[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...