Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aboovv Dönercisi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadıköy rıhtımda hemen sağ tarafta bi dönerci var çoğunuz görmüşsünüzdür ''Aboovvv Dönercisi'' diye.
Ben onun önceden ismine gülüyodum sadece şimdi sloganlar yapmışlar yarıldım :) Aha sloganlar eşşek gibi
''ABOOVVV..DÖNERE BAK DÖNERE..HEMDE TAVUK''
''ABOOOO..DÖNER+ACIK AYRAN 1MİLYON OLMUŞ''
''SONUNDA BİZ DE YİYEBİLDİK''
''EVET,YANILMADINIZ..ABOOVV DÖNERCİSİ''

puhahah abi bu ne ya :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
onlara göre slogan bize göre komiklik

senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki:
ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..

Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 08 Haziran 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
onlara göre slogan bize göre komiklik

senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :)

ordan esinlenip öle yazdım ztn =)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
Yalar sürücü kursunu bilirim...
Bi de beceren otel i gerisini tanımam...:P[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]

[Bu mesaj Cd- tarafından 08 Haziran 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abooov kavacıkta var hemi de 2 tane galiba okula giderken görüom hep :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
zuaha bırak ya başlamışım sınava zaten 1 hafta sora siz burda helvamı yiceksiniz ben o sırada boğaz sularında akıp gidio olucam :P

şaka bi yana yarın sabahtan matematik hocası dayanıcak kapıma bok varmış gibi saat 10da gelio bi de utanmaz.
neyse össcileri de görücez bir haftas sora. forum bi anda boşalıcak :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
neyse ben yatıom yarın kalkamicam hoca gelince abooooovv dicem :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Mesaj tarihi:
ehaheh olm harbıcı dıom ben lgs ye gıdım calı$mamı$tım ya ders.de 150 ki$ide ard arda 2-3 sınwda ilk 16-17 e girdim 1.sınıfa kdr yukseldım sora 2.ye du$tum :-p ders.de son haftalarda nerdeyse her hafta sınaw olur ya o sınawların birinde 4 mat neti cıakrdıgımı bılırım :-p ee aplamda ders.de bio bölum ba$kanı bok warmı$ gıbı butun hocalar ne bu dıyıp durmu$lardı bana :-p[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
ulan akşam akşam gözümden yaş getirdin puahahahah[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
  • Yeni Oluştur...