UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kadıköy rıhtımda hemen sağ tarafta bi dönerci var çoğunuz görmüşsünüzdür ''Aboovvv Dönercisi'' diye. Ben onun önceden ismine gülüyodum sadece şimdi sloganlar yapmışlar yarıldım :) Aha sloganlar eşşek gibi ''ABOOVVV..DÖNERE BAK DÖNERE..HEMDE TAVUK'' ''ABOOOO..DÖNER+ACIK AYRAN 1MİLYON OLMUŞ'' ''SONUNDA BİZ DE YİYEBİLDİK'' ''EVET,YANILMADINIZ..ABOOVV DÖNERCİSİ'' puhahah abi bu ne ya :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 onlara göre slogan bize göre komiklik[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: onlara göre slogan bize göre komiklik senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sanayi mahallesinde vardı bi tane Aboooooooov diye galiba yanlış hatırlamıyosam...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: nameless13, 08 Haziran 2004 23:45 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 08 Haziran 2004 23:44 tarihinde demiş ki: onlara göre slogan bize göre komiklik senin dediğin de pöti danone reklamı gibi oldu "bize göre süt onlara göre çukulata" :) ordan esinlenip öle yazdım ztn =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yalar sürücü kursunu bilirim... Bi de beceren otel i gerisini tanımam...:P[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] [Bu mesaj Cd- tarafından 08 Haziran 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Anal ticaret de var :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 izmir alsancakta Mehmet İştenhiçkorkmaz market war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abooov kavacıkta var hemi de 2 tane galiba okula giderken görüom hep :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 $ap$al onu bırakta hade sie derse git bugun 1000 sorunu cosdun mu pazar gunu sınaw war sen hala burda aboov dönercısı dıon sie lan odana yataga :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 zuaha bırak ya başlamışım sınava zaten 1 hafta sora siz burda helvamı yiceksiniz ben o sırada boğaz sularında akıp gidio olucam :P şaka bi yana yarın sabahtan matematik hocası dayanıcak kapıma bok varmış gibi saat 10da gelio bi de utanmaz. neyse össcileri de görücez bir haftas sora. forum bi anda boşalıcak :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 neyse ben yatıom yarın kalkamicam hoca gelince abooooovv dicem :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehaheh olm harbıcı dıom ben lgs ye gıdım calı$mamı$tım ya ders.de 150 ki$ide ard arda 2-3 sınwda ilk 16-17 e girdim 1.sınıfa kdr yukseldım sora 2.ye du$tum :-p ders.de son haftalarda nerdeyse her hafta sınaw olur ya o sınawların birinde 4 mat neti cıakrdıgımı bılırım :-p ee aplamda ders.de bio bölum ba$kanı bok warmı$ gıbı butun hocalar ne bu dıyıp durmu$lardı bana :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 adamlar calısıyor[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 minibüs yolunda cillop oto yıkama var kadıköyden giderken sağ taraflarda sahrayı cedid tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelen pis arabalarınızı geriye cillop gibi tertemis veriris nası slogan ama :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 09 Haziran 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 "Indirim yapılmaz, ısrar etmeyiniz." Kadıköy Sanatkarlar Sokağında bir oyun/anime/manga satan dükkanda asılı.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gecen gun forumda biri yazmı$tı bı bakkal dunkana el yazısı ıle afi$ asmı$ ; veresiye yoktur cunku sora unutuyorum die ne gulmu$tum =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 akmarda vardi bi iskelet heykelcigi yaninda : satilik degil bakiliktir diyordu :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya ben burda izmir'de "Kekom Bilir" diye dönerci görmüştüm ya.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 karamanda devlet hastanesinin karşısında cenaze levazımatçısı vardı kuku apartmanı görmüştüm bide pizzacı ömer kebapçısı vardı hatta bunlar zincirmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 beyler irc ye cevrmeyin, ve yakin arkadasiniz diye birbirinize kufurlu konusmayin mesajlarinizi herkes goruyo burda[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tavuk doner degil onlar, gidip kus cennetinden kovaliyolar flamingo boyle, hayvan kacmaktan kas yapmis sert doner[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ulan akşam akşam gözümden yaş getirdin puahahahah[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar